cea-mai-sexy-femeie-a-secolului-beyonce-s-a-dezbracat-pentru-cel-mai-fierbinte-pictorial-de-pana-acum 5

'Cea mai sexy femeie a secolului!' Beyonce s-a dezbracat pentru cel mai fierbinte pictorial de pana...

Fara indoiala e una dintre cele mai bune voci din lume la aceasta ora iar dupa acest pictorial cu siguranta a captat atentia barbatilor (daca nu o avea deja) si din alt punct de vedere.

Faimoas cantareata si proaspata mamica Beyonce este imaginea de pe coperta revistei GQ iar pictorialul este unul surprinzator. Revista a numit-o "Cea mai sexy femeie a secolului 21" iar dupa cum arata in aceste imagini suntem cu totul de acord!

In urma cu un an dadea nastere primului ei copil alaturi de Jay Z iar acum demonstreaza tuturor ca arata din ce in ce mai bine. Cariera ei este in continuare pe un trend ascendent iar refresh-ul de imagine cu siguranta ii va face bine.

Fotografiile arata o Beyonce foarte sexy, aproape deloc imbracata in ipostaze care ii pun in valoare un corp foarte bine lucrat, peste care nu se vede ca acum putin timp a fost insarcinata.

Cantareata se pregateste pentru doua evenimente importante unde va canta in fata unui public numeros si a unor telespectatori si mai numerosi : ceremonia de reinvestirea lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite si recitalul din pauza celui mai important meci de fotbal american al anului  - Super Bowl

Vezi mai jos mai multe imagini cu pictorialul din revista.

Sursa foto: GQ

Vezi mai multe imagini in Galeria Foto de mai jos:

Comentarii