alexandra-stan-si-a-surprins-fanii-cu-un-decolteu-genros-imaginea-care-i-a-facut-sa-se-intrebe-daca-artista 3

Alexandra Stan si-a surprins fanii cu un decolteu generos. Imaginea care i-a facut sa se intrebe daca...

Una dintre imaginile publicate de artista pe pagina sa de Facebook i-a facut pe fanii cantaretei sa se intrebe daca Alexandra si-a marit sanii, intrucat pare a avea un bust mai generos ca de obicei. 

Alexandra Stan arata acum mai bine ca niciodata si fotografiile cu ea pe plaja sau la filmarile clipului "Baby, it's OK" au fost o surpriza pentru cei care nu se asteptau ca vedeta sa revina atat de repede in viata publica.

"Wow, ti-ai pus silicoane?", a fost intrebata vedeta de catre fanii sai. Cu toate acestea, cel mai probabil este vorba despre un artificiu vestimentar.

Nu avea nevoie de niciun retus, dar au exagerat cu modificarile in Photoshop. Imaginile in care nici macar Rihanna nu s-ar recunoaste - FOTO

Cu ceva timp in urma, Alexandra a marturisit ca se gandeste serios sa-si mareasca bustul, dar a precizat ca nu va ascunde acest lucru: "Tot timpul imi adresez intrebarea daca ar trebui sa-mi pun silicoane sau nu? Pana acum, raspunsul este nu. Cand o sa fie da o sa le vedeti inainte sa le pun", a spus Alexandra Stan.

Comentarii