Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

E OFICIAL! AEROSMITH VIN IN ROMANIA!

e-oficial-aerosmith-vin-in-romania

Trupa rock Aerosmith concerteaza la Bucuresti pe 18 iunie, show-ul din Capitala facand parte din noul turneu, care debuteaza in Europa pe 10 iunie, in Suedia, se arata pe site-ul oficial al formatiei, www.aeroforceone.com.

Citeste pe INCONT.RO care vor fi preturile biletelor la concertul Aerosmith in Romania!

"Ne intoarcem la cererea publicului, cu mai multa verva decat oricand altcandva", declara solistul trupei, Steven Tyler.

Primul show din turneu va avea loc pe 10 iunie, in Suedia, fiind urmat de doua concerte la Londra si show-uri in Grecia, Olanda, Belgia, Spania, Franta, Cehia si Italia.

Aerosmith este o formatie de hard rock din Statele Unite ale Americii, cateodata supranumita "Baietii cei rai din Boston", conform originalului "The Bad Boys from Boston" dar si "Cea mai mare trupa de rock and roll a Americii".

Stilul muzical al formatiei, care are radacini in stilul blues-hard-rock, a ajuns sa incorporeze de-a lungul timpului elemente muzicale de pop, heavy metal, glam metal si rhythm and blues, devenind o sursa de inspiratie pentru numerosi alti muzicieni rock and roll.

Formatia a fost fondata in orasul Boston, Massachusetts in 1970. Chitaristul Joe Perry si basistul Tom Hamilton, care facusera parte anterior dintr-o formatie numita The Jam Band, s-au unit cu solistul Steven Tyler, tobosarul Joey Kramer si chitaristul solo Ray Tabano, pentru a forma Aerosmith. In 1971 Tabano a fost inlocuit cu Brad Whitford iar trupa a inceput sa faca istorie in lumea muzicii internationale.

Ii asteptam la Bucuresti!

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
04 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
05 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”
Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”