Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT BECKY G - MALA SANTA

Dua Lipa a recunoscut că a fost la un pas de a renunța la muzică: ”Treceam printr-o perioadă dificilă!”

Dua Lipa
Dua Lipa/ Getty Images

Dua Lipa, celebra cântăreață în vârstă de 26 de ani, a mărturisit că a fost la un pas de a renunța la cariera muzicală din cauza comentariilor negative pe care le-a primit pe rețelele sociale.

În vârstă de 26 de ani, Dua Lipa este cunoscută pentru piese precum ”One Kiss” ori ”New Rules”, care au cucerit topurile muzicale din toate colțurile lumii. Chiar dacă piesele ei au răsunat peste tot în ultimii șapte ani, artista a dezvăluit că a fost la un pas de a renunța la cariera muzicală din cauza abuzului de pe rețelele sociale.

Citește și: Cum reușește Dua Lipa să se mențină în formă. Artista a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă zi de zi

În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că a suferit foarte mult din cauza trollilor de pe rețelele sociale încât a fost la un pas de a renunța la muzică.

”Au fost momente în care m-am îndoit de mine, deși a fost nedrept, întrucât mulți dintre cei care trimiteau acele mesaje dure, negative, n-au participat la niciun spectacol.”, a mărturisit ea, potrivit Daily Star

Dua Lipa at Sanremo Festival, Sanremo, Italy

Dua Lipa/ Profimedia

”Rețelele sociale sunt oarecum conduse de acest comportament toxic, în care oamenii râd de ceilalți. Acum, însă, dacă spune cineva ceva, nici măcar nu mă mai deranjează.”, a mai spus ea. 

De asemenea, artista a mărturisit că a fost atât de afectată de comentariile primite pe rețelele sociale încât a apelat la colegul ei, Russell Brand pentru un sfat: ”Eram interesată să încep terapia, iar el a venit cu o recomandare. Treceam printr-o perioadă dificilă.”, a mai adăugat artista.

Citește și: Dua Lipa a fost dată în judecată de o trupă reggae. Artista e acuzată că ar fi copiat piesa ”Levitating”

Aceasta a mărturisit că a început să nu mai fie afectată de mesajele pe care le primește pe rețelele sociale anul trecut, după ce a decis să-și schimbe viața în urma despărțirii de Anwar Hadid.

”Viața e un proces. Am crezut că mă descurc bine, dar lucrurile au început să-mi scape de sub control. Am înțeles că trebuie să mă privesc în alt mod. Acum am încredere în mine, nu mai sunt acea persoană.”, mai dezvăluia ea în cadrul unui podcast. 

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
02 Dua Lipa și Callum Turner
Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, fotografiați pe străzile din New York. Cei doi nu-și pot ține mâinile departe unul de celălalt
03 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
04 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
05 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
***EDITORIAL USE ONLY*** Dua Lipa attends The BRIT Awards 2024 at The O2 in London, England. Saturday 2nd March 2024. (E
Dua Lipa, doar într-un body negru și dres de mătase. „Arăți uimitor”, i-au transmis fanii. Artista a lansat „Illusion”

Dua Lipa și-a lansat cel mai nou single, „Illusion”, și videoclipul ce-l însoțește. Artista a făcut furori în rândul fanilor cu imaginile alese pentru a promova această piesă.

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

Miki, fosta membră a trupei K-pital, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, însă aceasta nu a renunțat la marea ei pasiune și, anume, muzica.

Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Cardi B a oferit cel mai sincer interviu în timp ce își promova cel de-al doilea album. Artista în vârstă de 31 de ani a recunoscut că s-a lăsat controlată de frici și a avut multe de pierdut, mărturisind că s-a pierdut chiar și pe ea însăși.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Răsturnare de situație. Nepotul favorit al reginei Elisabeta ar avea o nouă relație, la scurt timp de când s-a despărțit de iubită
Răsturnare de situație. Nepotul favorit al reginei Elisabeta ar avea o nouă relație, la scurt timp de când s-a despărțit de iubită

Răsturnare de situație. Nepotul favorit al reginei Elisabeta ar avea o nouă relație, la scurt timp de când s-a despărțit de iubită

FILM NOW Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”
Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”

Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
DIGI FM Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic ce conține un discurs semnat de Dumitru Buzatu
Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic ce conține un discurs semnat de Dumitru Buzatu