Bucuresti | 102,8FM CRAIG DAVID - WALKING AWAY

Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Polițiștii se așteptau să ies pozitiv la cocaină”

Dorian Popa/ Foto: Captură video
Dorian Popa/ Foto: Captură video

Dorian Popa a avut prima reacție după ce a fost oprit de polițiști și a ieșit pozitiv la drug test. Și rezultatele toxicologice de la INML au relevat același rezultat. Vloggerul a recunoscut public că a consumat canabis cu mai multe zile înainte să se urce la volanul mașinii. 

Explicațiile artistului vin la o săptămână de când a fost oprit de polițiști, susținând că a așteptat rezultatele analizelor de sânge înainte de a împărtăși întreaga poveste și cu fanii săi. 

„În primul rând, vreau să-mi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil. La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat”, și-a început Dorian Popa discursul, făcut public în această dimineață. 

Citește și: Dorian Popa, asaltat de mesaje de susținere, după ce a fost prins drogat la volan: „Nu te urmăresc pentru că ești un om perfect”

„Recunosc, am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care îl regret. Eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat. Aveam nevoie să mă duc până la non-stop și exact ca ultimul prost am spus că nu are ce să se întâmple la câteva sute de metri de casă. O greșeală pe care mi-o asum. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași. S-a făcut foarte mult mișto pe seama faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc, ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat. Nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în cinci minute. La scurt timp după ce am ieșit din garaj, am fost oprit de un echipaj de poliție. Aș vrea să vă spun că domnii polițiști au fost foarte respectuoși. De asemenea, și eu am fost cooperant, respectuos și politicos. Am făcut drug testul fără nicio ezitare, deși eram conștient că sunt șanse reale să iasă pozitiv, chiar dacă eu eram lucid. A durat 10 minute până când aparatul a arătat rezultatul. Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea. Rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă destul de amuzantă, că până și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să ies la cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică.”, a continuat Dorian. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De ce a consumat Dorian Popa canabis, înainte să fie prins de polițiști

De asemenea, în videoclipul făcut public pe canalul său de Youtube, Dorian Popa a dezvăluit și motivul pentru care a consumat canabis. Influencerul a dezvăluit că trece printr-o perioadă agitată, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, confirmând și el că relația cu Babs s-a terminat. 

Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a fost dată de ea, în urmă cu câteva zile, însă Dorian Popa a declarat că nu își dorea să facă public acest lucru.

Citește și: Mama lui Dorian Popa, prima declarație după ce artistul a fost prins drogat la volan: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe”

„Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a mai declarat Dorian Popa, pe canalul său de Youtube.

Galerie foto

 

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
03 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
04 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Dorian Popa a fost oprit de polițiști pe 27 octombrie, aceștia descoperind că vloggerul consumase substanțe psihoactive. În urma cercetărilor s-a demonstrat că Dorian a consumat canabis, astfel i-a fost suspendat permisul de conducere.

Claudia Iosif și Dorian Popa
Claudia Iosif, noi declarații despre despărțirea de Dorian Popa: „Totul s-a consumat între noi!”

După mai multe luni de speculații, Claudia Iosif a recunoscut că s-a despărțit de Dorian Popa, iar acum a făcut noi declarații.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea