Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER JASON DERULO - OFF40 - SPICY MARGARITA

Dorian Popa, imagini rare cu fratele lui. Artistul i-a prezentat mașina de lux: „Ai lăsat-o și pe mamișor să o conducă?”

dorian popa
Dorian Popa, mândru de mașina pe care și-a cumpărat-o. / Foto: Facebook

Dorian Popa a împlinit 33 de ani, iar ziua de naștere l-a prins în Germania, acolo unde este stabilit fratele lui, Ciprian, de profesie medic. Artistul a profitat de moment și a filmat un vlog, surprinzându-și fanii.

Dacă Dorian Popa a ales să trăiască în lumina reflectoarelor și este activ pe rețelele sociale, acolo unde a adunat milioane de fani, fratele lui, Ciprian, a ales să ducă o viață obișnuită. Acesta s-a stabilit în Germania, acolo unde lucrează ca medic. De asemenea, el este căsătorit și are doi copii, o fetiță pe nume Sofia și un băiat pe nume Sebastian.

Aflat în Germania, la fratele lui, Dorian Popa a profitat de moment și l-a lăsat să-i conducă mașina de lux. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe Youtube, într-un vlog apreciat de fani.

Citește și: Iubita lui Dorian Popa și-a pus silueta în valoare într-o rochie creată chiar de ea. Cât de bine arată Claudia în ținute mulate

„Ai lăsat-o pe mamișor să conducă mașina asta?”, a întrebat Ciprian atunci când a văzut bolidul parcat în fața complexului în care locuiește.

„Asta este căruța, mă duc să-l leg la ochi pe Ciprian. Haide să te iau în brațe”, poate fi auzit el în timp ce își îmbrățișează fratele înainte de a se urca în mașină.

„Întotdeauna mă intimidez când te văd după câțiva ani”, a spus el râzând, după care s-a îndreptat spre mașină.

Dorian Popa

Dorian Popa și fratele lui, Ciprian / Captură video Youtube

Astfel, după ce Dorian i-a prezentat-o, acesta s-a urcat la volan și au pornit la plimbare.

Dorian Popa și fratele lui, Ciprian / Captură video Youtube

Dorian Popa și fratele lui, Ciprian / Captură video Youtube

Citește și: Claudia, iubita lui Dorian Popa, fabuloasă la 39 de ani, într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat

„Foarte emoționantă întâlnirea! Vreau să o văd și pe mamișor la volan”, „Emoție pură”, „Bravo, Doriane”, „Așteptăm să o vedem și pe mamișor”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Dorian Popa are o relație cu Claudia Iosif

Deși preferă să nu apară cu Dorian la fiecare ieșire publică și nici nu vorbește foarte des despre relația cu acesta, Claudia a dezvăluit la un moment dat că nu e deloc ușor să fie cuplată cu un artist.

dorian popa si iubita lui

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mulți ani./ Foto: Instagram

Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fii iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o ‘mână largă’, el este foarte chibzuit”, a declarat Claudia Iosif, cu ani în urmă.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
03 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
04 Claudia Iosif și Dorian Popa
Ce spune Claudia Iosif despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa: „Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”
05 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost surprinși împreună, în ciuda faptului că cei doi au anunțat că s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Babs a împlinit zilele trecut 41 de ani, iar artistul a participat la petrecere, fiind toată noaptea alături de fosta sa parteneră. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Dorian Popa a fost oprit de polițiști pe 27 octombrie, aceștia descoperind că vloggerul consumase substanțe psihoactive. În urma cercetărilor s-a demonstrat că Dorian a consumat canabis, astfel i-a fost suspendat permisul de conducere.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...