Bucuresti | 102,8FM FILV - CLANDESTINA

Delia, din nou în Maldive. Care e teama care nu o lasă să se bucure din plin de vacanța exotică: "E frica pe care o are mama"

delia
Delia a plecat din nou în Maldive cu soțul ei. / Foto: Instagram

Una dintre destinațiile de vacanță preferate de Delia este, cu siguranță, Maldive. După ce la începutul anului au fost în Seychelles, artista și soțul ei și-au făcut din nou bagajele spre o zonă exotică și exclusivistă a lumii, nu înainte de a trece prin Franța și a-și lua doza de adrenalină pe munte.

Maldive este locul în care Delia își încarcă bateriile an de an. Preferă să meargă în luna februarie într-un resort de lux, cu căsuțe aflate chiar pe apă. De data aceasta, cântăreața a mărturisit că s-a ales cu o nouă fobie. Deși îi place și știe să înoate, iar apa cristalină și turcoaz o îmbie să facă asta, vedeta a povestit pe Instagram că și-a descoperit o teamă ce nu o lasă să se bucure din plin de tot ce are în jur.

Citește și: Delia a explicat de ce alege să se îmbrace numai în ținute largi. “Hainele sunt o formă de protecție. Nu știu cu ce să mă mai acopăr”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Nu am o problemă să intru în apă, am o problemă să intru în apă printre pisici de mare. Nu vreau să calc pe vreuna și, din câte am studiat eu terenul, trec 5 minute și mai vine una, trec 5 minute mai vine un rechinaș. De la mal nu îmi e frică să intru, culmea. Să ne înțelegem, teama asta nu am avut-o, este nouă, e teama pe care o are mama. Nu știu ce spune asta despre mine, dar nu am avut temeri din astea niciodată. E și o semi-închipuire. Înot foarte bine, nu-mi e frică de apă, doar să nu calc pe o pisică de mare", s-a destăinuit Delia prietenilor care o urmăresc pe Instagram.

Citește și: Delia, așa cum nu ai mai văzut-o: cu părul șaten și lung. Artista e schimbată total cu noul look

Delia își dorește să aibă mai mult timp pentru lucruri de suflet

Galerie foto

Pe lângă faptul că are succes de 20 de ani, Delia a ajuns să-și poată permite orice, așa că își poate lua o pauză de la munca în muzică și televiziune. A ajuns aproape la saturație și, spune ea, ar prefera să aibă mai puține proiecte profesionale și mai mult timp să se ocupe de celelalte pasiuni ale ei sau doar să se relaxeze și să se odihnească.

Citește și: Delia și poza de 40.000 de like-uri. Artista a înlocuit hainele supradimensionate cu o fustă scurtă și mulată

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Aș cuceri munți, m-aș plimba în toată lumea. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu 'ajutorul' acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal. Și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină normală și sănătoasă"- este concluzia la care a ajuns Delia în ultimul timp.

"Ca artist de succes ești ocupat tot timpul anului. Te șubrezește, te stoarce, n-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate. Nu e nicio victimizare, spun doar că nu e sănătos pentru nimeni”, a mai declarat artista.

Foto: Instagram

Top citite
01 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
02 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
03 sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții
04 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
05 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Delia a reușit să-i surprindă din nou. De data aceasta nu și-a etalat ținutele extravagante, ci s-a jucat cu inteligența artificială, transformându-și chipul cu trăsături superbe într-un chip de bărbat. 

delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

Mira
Cum a fost pozată Mira de iubit în vacanța de lux în Maldive. În costum de baie super decupat, solista și-a arătat bronzul ciocolatiu

Mira a petrecut o vacanță de vis alături de iubitul ei în Maldive. Cei doi nu s-au uitat la bani și au ales un resort de lux din insula Bodufushi. Mira și Levi s-au bucurat de timpul petrecut împreună, de soare, de nisip fin și de apa Oceanului Indian. La rândul ei, cântăreața i-a încântat pe fani cu instantanee pline de senzualitate și mister.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

DIGI WORLD Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

DIGI ANIMAL WORLD Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
OFICIAL | Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort