Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Delia, cu cagulă tricotată cu coarne, a devenit subiect aprins de discuții pe internet: "Îmi place să vă scormonesc suflețelele"

delia
Delia și ținuta cu care a stârnit o furtună în comentarii. / Foto: Instagram

Delia se pregătește intens de concertul de lansare a noului ei album, "Flex", motiv pentru care e într-o perioadă aglomerată în care-și promovează noile piese. Recent întoarsă de la tabăra de bază Everest, unde a reușit să urce până la altitudinea de 5364 m alături de soțul ei, artista a revenit cu bateriile încărcate și cu un nou suflu. Excentrică, sigură pe ea și nepăsându-i de gura lumii, Delia a bifat o apariție extravagantă la primele ore ale dimineții.

Alături de sora ei, Oana, Delia a cântat noua lor piesă, o colaborare curajoasă, "Jimmy Samurai". Dacă ținuta Oanei a fost mai "potolită", cea a Deliei a fost motiv de discuții aprinse pe Instagram. O cagulă mov tricotată, cu coarne, a fost ceea ce a atras cel mai mult atenția, dar și cizmele galbene din cauciuc, cumpărate recent, pe care a dat peste 1000 de euro, au furat ochii tuturor.

Citește și: Delia și soțul ei, în aventura vieții lor, au urcat la tabăra de bază Everest. Imagini superbe de la mare altitudine: “Greu și frumos”

delia

Delia și ținuta cu care a stârnit o furtună în comentarii. / Foto: Instagram

Bizare, butucănoase, rezultat al unei colaborări dintre două branduri, cizmele de cauciuc au devenit rapid sold out pe site-ul mărcii respective. Atunci costau 450 de dolari. Doar cei care au noroc acum și sunt dispuși să scoată mult mai mulți bani din portofel mai pot pune mâna pe ele. Delia a fost una dintre ei, iar încălțările de 1.177 de euro au încântat-o peste măsură. Acum a găsit și ocazia să le poarte. Le-a combinat cu pantaloni trei sferturi din blugi, o cămașă în carouri și tricou atașat, cagulă mov cu coarne și ochelari extravaganți.

Delia, ironii la adresa celor care au comentat negativ: "Îmi place să vă scormonesc suflețelele"

Citește și: Delia, doborâtă de temperaturile caniculare și ținuta din latex purtată pe scenă. “Nebuno, te-ai copt”, s-a dojenit de una singură

Delia s-a amuzat pe seama comentariilor care au apărut pe rețelele sociale, unele deloc blânde. Ba mai mult, le-a întâmpinat cu ironie: "Vreau să-mi cer scuze că nu mi-am chemat make-up artist, nu mi-a făcut nimeni părul și nu mi-am pus rochiță cu paiete". Apoi, a continuat: "Vă recomand să citiți comentariile, e ceva... Când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Eu nu aveam oameni din ăștia, de unde ați venit? Ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Să simți nevoia să depui un efort să scrii un comentariu. Orice e mai bine decât să treci neobservat".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă și ce vestimentație urâtă ai"; "Ferească sfântul! Ce mâncați de aveți așa inspirație pentru piesele astea?"; "Legenda spune că după această lansare au crescut vânzările de acatiste, lumânări și tămâie, dar mai ales de fir de lână fosforescent, că toți nepoții au cerut bunicilor cagulă ca a Deliei"; "Doamne ferește! Pe cine încerci să imiți?"; "O stea s-a stins. Faima nu e bună pentru toată lumea"; "Taylor Swift după o lună în Vaslui"; "Fată dragă, te-ai stricat de tot"; "Delia, ce e cu apariția aceasta?"; "Demonizate" - au fost câteva dintre mesajele primite de Delia, care, însă, nu au afectat-o.

Citește și: Delia a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa “Sirena Apelor”. Val de reacții pe internet: “Film de groază”

Galerie foto

Top citite
01 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
02 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
03 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
04 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
05 Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Loredana Groza
Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

Delia
Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...