Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

David Guetta, din nou un bărbat singur. DJ-ul s-a despărțit de Jessica Ledon, după șapte ani de relație

David-Guetta-Jessica-Ledon
David Guetta și modelul Jessica Ledon s-au despărțit/ Profimedia Images

David Guetta și Jessica Ledon, iubita lui mai tânără cu 24 de ani, s-au despărțit după șapte ani de relație.

În vârstă de 54 de ani, DJ-ul și modelul, în vârstă de 30 de ani, au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de relație. Aceștia au luat această hotărâre din cauza programului lor încărcat și a călătoriilor numeroase, care i-au făcut ”incompatibili”.

Cei doi au început să iasă împreună în 2015, iar anul trecut, David i-a oferit un inel ca promisiune a unei logodne, întrucât el nu crede în mariaj, scrie Daily Mail.

Citește și: Iubita lui David Guetta, magnet de priviri, pe plajă în Miami. Ipostazele tandre în care i-au surprins fotografii

Potrivit unei surse citate de The Sun, David și-a petrecut vara în Ibiza, unde a susținut mai multe concerte, în timp ce Jess a stat în Statele Unite ale Americii, ceea ce a pus presiune pe relația lor.

”David s-a dezvoltat departe de Jess, iar stilul lor de viață din acest moment i-a făcut să înțeleagă că nu mai sunt compatibili.”, a dezvăluit sursa respectivă.

”Au un trecut împreună, mulți dintre oamenii apropiați consideră că sunt făcuți unul pentru celălalt, însă lucrurile au evoluat altfel pentru ei. Încă își mai vorbesc, dar nu mai formează un cuplu.”, a mai precizat sursa respectivă.

Citește și: Noul remix al lui David Guetta pentru celebra piesă „Memories” face deja furori online

Autorul hitului Say My Name a divorțat de soția sa Cathy, în 2014, după 22 de ani de căsnicie. David și Cathy s-au despărțit pe cale amiabilă și își cresc împreună cei doi copii, Elvis, 18 ani, și Angie, 14 ani.

Jessica Ladon este model și a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Model Latina. S-a născut în Cuba și a crescut în Miami. Jessica Ledon a apărut în clipul "Stupid Love" al lui Jason Derulo.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
03 David Guetta
David Guetta și OneRepublic lansează un remake al piesei „Dragostea din tei” a trupei O-ZONE. Cum sună „I Don’t Wanna Wait”
04 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
05 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare

Despre despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artistul a rupt tăcerea, mărturisind că nu mai există cale de împăcare.

connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”
Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”