Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Dave Gahan, la cinematograf cu familia, nu in concert in Romania!

dave-gahan-la-cinematograf-cu-familia-nu-in-concert-in-romania

In seara zilei de 16 mai, cand ar fi trebuit sa cante in Parcul Izvor din Bucuresti, Dave Gahan era cu familia la cinematograful Union Square din New York, spune Edward Droste, vocal si chitarist al trupei Grizzly Bear.

Ed a postat pe contul sau de twitter acest mesaj: "Dave Gahan at Union Sq movie theater with family--guess he got over the flu???"

In paralel Emagic a informat ca Depeche Mode isi vor reprograma concertul pentru luna iulie sau septembrie. Drept urmare, cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai sunt sfatuti sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial.
In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

Va reamintim ca solistul trupei Depeche Mode a fost spitalizat de urgenta la Atena, marti, 12 mai, suspectat de gastroenterita. Din aceasta cauza, trupa Depeche Mode fost nevoita sa-si amane sase concerte programate in cadrul turneului international „Tour of The Universe”, inclusiv pe cel la Bucuresti, de pe 16 mai.

Sursa: MTV

Top citite
01 Cristiana Oprea Super Rally Bucuresti Opel Corsa 2023-1 foto Bogdan Paraschiv
Cristiana Oprea, premieră electrizantă la Super Rally București! PROFM OPEN RADIO
02 Depeche Mode
Depeche Mode va lansa un nou album în 2023, urmat de un turneu mondial. „Memento Mori”, inspirat de pierderea lui Andy Fletcher
03 Andy Fletcher 1961-2022 British Musician
Cauza morţii lui Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, dezvăluită de formația britanică
04 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, în centrul atenției la un eveniment din Capitală. O prezentatoare TV, impresionată: ”Nu ai cum să arăți așa!”
05 SAINT-DENIS : Depeche Mode performs live
A murit Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode. „Suntem şocaţi şi cuprinşi de o imensă tristeţe”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora
Cum a câștigat Lora primii bani după ce s-a mutat în București: ”I-am spus că n-are nicio șansă și am făcut duel!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Lora se bucură de un succes răsunător și, în plus, este împlinită și în plan sentimental, întrucât se pregătește să se căsătorească cu Ionuț Ghenu, după șapte ani de relație.

Created with GIMP
Lidia Buble a povestit ce job-uri a avut înainte să devină cunoscută. "N-aveam bani de-o pâine"

Lidia Buble a vorbit într-un interviu despre greutățile prin care a trecut înainte să devină o cântăreață cunoscută. Și-a adus aminte de job-urile pe care le-a avut și că uneori, o ducea foarte rău cu banii.

Barclaycard Present British Summer Time Hyde Park - Day 1
Trupa Bon Jovi va cânta în 2019 la București! Când este programat concertul și cât costă biletele

Trupa americană Bon Jovi va concerta pe 21 iulie 2019 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, Acesta va fi al doilea concert susţinut de grupul rock la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în luna iulie a anului 2011.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”
Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

FILM NOW Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația
Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația

Brian Cox, actorul din „Succession”, declarații scandaloase: „Biblia este una dintre cele mai proaste cărți, din punctul meu de vedere!” Cum și-a justificat afirmația

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
DIGI SPORT Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”
Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”
DIGI FM Lidia Buble, martoră la incendiul care a avut loc în nordul Capitalei. Artista a privit totul de la balcon
Lidia Buble, martoră la incendiul care a avut loc în nordul Capitalei. Artista a privit totul de la balcon