Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SPIKE - ZEU (CLEAN)

Dana Marijuana, tranșantă cu privire la Erika Isac: "Nu e un exemplu bun pentru societate"

dana marijuana si erika isac
Dana Marijuana și Erika Isac / Foto: Facebook

Erika Isac este una dintre cele mai în vogă tinere cântărețe ale momentului. A dat lovitura cu piesa "Macarena", intens discutată online, dar și în viața de zi cu zi, apoi a continuat cu melodia "Femei în Parlament". Mulți și-au spus părerea despre stilul ei direct, fără perdea, pe care unii l-au apreciat, dar alții s-au arătat indignați de limbajul folosit. Dana Marijuana, una dintre primele femei din rap-ul românesc, nu s-a arătat prea încântată de exemplul pe care-l dă Erika.

”Nu știu ce să spun despre ea și despre piesă, m-am interesat un pic. Mie una îmi ajung în minte oamenii inteligenți, artiștii adevărați și mă rog la bunul Dumnezeu să fiu pe calea cea bună. Din moment ce ea se prezintă așa, scandalos, în videoclip, din punctul meu de vedere nu este un exemplu bun pentru societate”, a declarat Dana Marijuana pentru Playtech Știri.

Citește și: Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”

Citește și: Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”

Galerie foto

Dana Marijuana stă de un an în Vama Veche. Trăiește dintr-o pensie de boală

În urmă cu un an, Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, a decis să se mute din Capitală. A ales Vama Veche și spune că nu regretă hotărârea luată, mai ales că poate trăi cu bani mai puțini. Alături o are și pe fiica ei cea mică. 

Din muzică nu prea mai câștigă nimic, așa că se bazează pe un venit foarte mic, de 2.200 de lei, o pensie pe caz de boală. 

”E foarte bine la mare. Și acum poți face plajă, dacă nu e vânt, nu îmi pare rău că m-am mutat la Vama Veche. Eu primesc bani, pensie, aveam 1.700 de lei, mi-au mărit gradat, ni s-a dat și un cupon valoric, pentru luna viitoare. Se mai mărește pensia cu câțiva lei, mai mult simbolic, dar sunt buni și aceia. În prezent primesc în jur de 2.200 de lei lunar”, a mai declarat artista, care lunar este programată la consult psihologic, pentru problemele delicate de sănătate de care suferă.

Citește și: Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: “Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă”

Galerie foto

Top citite
01 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
02 Erika Isac/ Foto: Instagram
Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, despre abuz și hărțuire: „Și eu am trecut prin așa ceva”
03 Erika Isac  / Facebook
Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”
04 dana-marijuana-tinerete3
Dana Marijuana, dezvăluiri după ce s-a mutat într-un container, în Vama Veche: „Nu mă gândesc să mă întorc la agitația din Capitală”
05 live venger si miruna
Erika Isac: "Iorga e genul de persoană care sau te place, sau..."
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
dana marijuana
Dana Marijuana, despre viața în container, la mare: "Nici nu încape discuție să revin în București. Mă bucur de decizie"

Dana Coteanu, cunoscută în peisajul muzical autohton drept Dana Marijuana, a luat o decizie radicală acum câteva luni. Și-a luat fiica cea mică și s-a mutat alături de ea la mare, în Vama Veche. Cele două trăiesc într-un container, fetița merge la școala și, deși nu e la fel de ușor ca locuitul în confortul unei case sau al unui apartament, Dana spune că nu au de gând să se mute înapoi în Capitală.

dana marijuana
Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: "Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă"

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, s-a mutat de câteva luni la Vama Veche, unde are un teren și câteva containere. Locuiește acolo alături de fiica ei cea mică, Iris. S-a săturat de viața și costurile din București și a ales un trai mai liniștit la malul Mării Negre.

dana-marijuana-tinerete-cross
O celebră cântăreață din România a dezvăluit că drogurile i-au distrus viața

De-a lungul timpului ea a colaborat cu o serie de artisti precum: B.U.G Mafia, La Familia, Cătălina Toma, Loredana, Anda Adam, Ganja etc. Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, a devenit cunoscută după ce La Familia a lansat pe piaţă în 1999 piesa "Tupeu de Borfaş", care este un featuring cu Dana Marijuana.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”