Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Cum se simte Madonna după ce a fost la un pas de moarte. Artista și-a luat trei dintre copii și a mers la concertul lui Beyonce 

Madonna on social media
Madonna. Profimedia

Madonna s-a recuperat extrem de repede după ce a fost la un pas de moarte. Celebra cântăreața, care a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei infecții bacterie, a fost surprinsă recent la concertul lui Beyonce, unde a fost însoțită de trei dintre copiii ei. 

Cele două legende muzicale s-au fotografiat împreună după ce soția lui Jay-Z a oferit un spectacol impresionant în New Jersey. Madonna, în vârstă de 64 de ani, a publicat imaginea pe contul său de Instagram, în care apare alături de fiicele ei, Mercy, în vârstă de 17 ani, și gemenele Stella și Estere, în vârstă de 10 ani, împreună cu Beyonce, și fiica ei Rumi, în vârstă de 6 ani. 

Madonna/ Foto: Instagram

Madonna/ Foto: Instagram

Citește și: Madonna și-a făcut testamentul, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Cine va păstra averea artistei

„Mulțumim Regină B. pentru spectacolul tău magnific”, a scris Madonna în dreptul imaginilor din timpul concertului. 

Madonna/ Foto: Instagram

Madonna/ Foto: Instagram

Madonna a atras atenția cu ținuta s-a nonconformistă și extrem de sexy. Artista a purtat un costum format din pantaloni scurți și cămașă cu mânecă scurtă roz cu buline, din mătase, pe care l-a combinat cu un top negru din dantelă, dresuri din plasă și bocanci negri din piele. 

Apariția cântăreței alături de copiii ei vine la câteva zile după ce aceasta a postat un mesaj emoționant în care le-a mulțumit acestora pentru suportul acordat. Madonna a trecut prin momente delicate la sfârșitul lunii iunie, când a fost la un pas de moarte din cauza unei infecții grave. 

Citește și: Madonna, primele declarații după ce a ajuns în stare gravă la spital: „Nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni!”

„Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”, a scris ea pe rețelele sociale, în dreptul unui carusel de imagini în care apar fiul ei, David Banda și fiica ei, Lourdes. „Ca mamă poți să fii chiar prinsă de nevoile copiilor tăi, iar dăruirea poate fi nemărginită”, a mai continuat ea, potrivit Page Six, adăugând că s-a bucurat de sprijinul copiilor ei după ce a ajuns la spital din cauza unei infecții bacteriene.

„Am văzut o altă parte a lor pe care nu o cunoscusem înainte. A făcut diferența”, a mai spus cântăreața care este mama a șase copii: Lourdes, 26 de ani, Rocco, 22 de ani, David și Mercy, de 17 ani și gemenii Stella și Estere, de zece ani.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane
03 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
04 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
05 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe reţelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate iniţial pentru următoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. Decizia vine din partea medicului ei, care i-a recomandat să "ia o pauză şi să-şi întrerupă rezidenţa" pentru a se odihni complet. Spectacolele vor fi amânate, dar datele nu au fost încă anunţate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...