Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM OFENBACH - OVERDRIVE

Cum s-a afișat Mira după ce a anunțat că are probleme de sănătate: „Nu există să stau eu la pat prea mult”

mira1

Mira se află în acest moment în Dubai, acolo unde a plecat într-o vacanță cu iubitul ei Levi Elekes. Artista a profitat de moment pentru a crea conținut pe rețelele de socializare, dezvăluind că se simte mai bine după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza unei pisici pe care o adoptase recent. 

Artista în vârstă de 28 de ani a postat mai multe imagini din vacanța de lux, unde s-a afișat într-un costum de baie alb, format din două piese. Ținuta de plajă îndrăzneață i-a scos în evidență silueta și i-a făcut pe fani să ia cu asalt secțiunea de comentarii. 

Citește și: Mira, autoironie pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii: „ E vorba doar de perspectivă”

„Nu există să stau eu la pat prea mult. Voința e mai puternică decât orice”, a scris Mira la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești foarte provocatoare”/ „Superbă”/ „Ne bucurăm că ești bine”/ „Ești senzațională”/ „Probabil nici boala n-a fost prea agresivă”/ „Frumusețe de fată”, sunt câteva din comentariile pe care Mira le-a primit la cea mai recentă postare a sa. 

Mira s-a îmbolnăvit după ce a adoptat o pisică: „Trebui să iau șase săptămâni pastile”

Mira se confruntă cu probleme de sănătate după ce a anunțat că a primit un nou membru în familie. La începutul acestei veri, artista și iubitul ei au decis să adopte încă o pisică. Puiul din rasa Main Coon, pe care l-au numit Rai, nu le-a adus fericire așa cum se așteptau, ci chiar le-a făcut numai probleme. 

Deși Rai a fost cumpărat dintr-o crescătorie autorizată, acesta purta o boală care s-a transmis rapid și la pisica pe care cei doi o avea, dar și la artistă. 

Pe lângă râia pe care motanul o avea în urechi, acesta se confrunta și cu alte probleme precum: pureci, virusul herpes, o boală respiratorie virală și o micoză care îi afectase tot corpul, conform spuselor Mirei.

Citește și: Mira, accident în Capitală cu mașina ei de lux: "Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat"

„Medicul a fost șocat pentru că nici unele pisici de pe stradă nu vin cu atâtea probleme. Ei l-au dat spre vânzare, noi l-am luat știind decât că are o reacție adversă la vaccin și după ce ni l-au pus în brațe l-am dus la doctor și am aflat toate cele…”, a povestit Mira într-o postare pe Instagram în care îl prezenta pe Rai urmăritorilor ei.

Mira a încercat din răsputeri să îl salveze și să îl vindece pe Rai de toate problemele de care suferă. Cu toate acestea, se pare că Rai a îmbolnăvit-o atât pe artistă. Micoza nu doar că nu a răspuns la niciun tratament, ci s-a extins într-un mod alarmant, iar Mira a fost nevoită să înceapă și ea un tratament. 

„Eu tocmai care am ieșit de la doctor pentru că nu-mi trece micoza luată de la Rai și mai noi Olly este plină de ciuperci. Și uitați aici listă pentru că va trebui să iau șase săptămâni pastile și să mă mai dau încă șase săptămâni cu cremă, după ce m-am dat deja două luni aproape”, a declarat Mira pe Instagram la sfârșitul lunii august.

Galerie foto

Top citite
01 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
04 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
05 Mira
Mira, într-o rochie cu decolteu amețitor, decupată până la abdomen. A prins mai mult curaj: "Anul acesta este clar anul schimbărilor"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile

Misha și Connect-R au divorțat de aproape șase ani, dar mai toate vacanțele le petrec împreună. Fac asta de dragul fiicei lor în vârstă de 10 ani, Maya, care este întreg universul lor. Recent, cei trei au mai bifat o escapadă departe de casă și au ales Thailanda de această dată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...