Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA LOI - GOLD

Cum a reușit Fuego să slăbească 30 de kilograme în doi ani. La ce a renunțat și care este obiceiul de la care nu se abate dimineața

fuego
Fuego / Foto: Facebook

Deschis și sincer, Fuego, sau Paul Surugiu pe numele din buletin, este unul dintre artiștii cu mare succes la publicul din România. Solistul umple săli imense de spectatori la concertele sale. Acesta acceptă să vorbească și despre viața sa de dincolo de scenă, despre pasiunile sale, despre glumele legate de arhicunoscuta piesă "Împodobește, mamă, bradul" și, cel mai recent, și despre dieta care l-a ajutat să dea jos 30 de kilograme în ultimii doi ani.

În urmă cu doi ani, Paul Surugiu ajunsese să cântărească 115 kilograme, iar numărul de pe cântar l-a făcut să ia măsuri și să se pună pe slăbit. A dat jos 30 de kilograme, iar între timp și-a creionat un stil de viață sănătos, de la care nu se abate.

Citește și: În ce investește Fuego banii făcuți în aproape 30 de ani de carieră. Ce spune despre glumele făcute pe seama lui: “Nu admit mârlănia”

Într-un interviu pentru Antena Stars, solistul de 46 de ani a zis că secretul său este că bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol, două pahare cu apă plată sau de izvor și de abia apoi trece la micul dejun sățios, care-i ține de foame și cinci ore. "Este secretul meu deja de aproape jumătate de an. Dimineața, când mă trezesc, beau două căni pline cu apă plată, apa să fie cât mai naturală, dacă se poate apă de izvor. După care mănânc tot felul de cereale. Aceste cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mănânc cereale cu lapte de ovăz, care are un gust fabulos", a mărturisit Fuego.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Eu am avut 115 kilograme pe care le-am avut acum un an jumate, doi ani. Am încercat să țin o cură de slăbire și să mănânc sănătos în primul rând. Cât mai puțin dulce, fără pâine, fără făinoase și cât mai mult produse bio. Eu am un program încărcat, dar încerc să fiu un om echilibrat", a mai povestit artistul, care a spus acum ceva vreme că merele i-au fost și îi sunt nelipsite din meniul zilnic.

Ce spune Fuego despre glumele care se fac pe seama sa

Citește și: Fuego face senzație pe net cu poze din anii '90. Fanii de abia l-au recunoscut: cum arăta în adolescență, când cânta pop-rock

"Împodobește, mamă, bradul", piesa pe care Paul Surugiu o cântă în duet cu Irina Loghin de atâția ani, a devenit și prilej de glume. Despre acest subiect, Fuego a declarat pentru ciao.ro: "Am învățat să nu mă mai afecteze, să nu pun la suflet și să arăt că sunt cu treapta deasupra multora. Și glumele astea nevinovate cu Crăciunul, în timp, mi-au adus o anumită popularitate. Desigur, dacă au fost făcute asumat, cu bun simț! Nu suport și nu admit mârlănia, proasta creștere, miștoul ieftin făcut doar de dragul de a fi interesant.

Eu nu vreau să fiu unanim aplaudat și-mi convine să existe și public pentru care mai am mult de lucru sau în fața căruia nu am reușit să mă ridic la anumite 'standarde'. Asta nu dă nimănui dreptul în schimb, să arunce cu noroi, să jignească și să facă tot posibilul să minimalizeze munca și dăruirea unui artist, a unui om care apare în fața publicului său, oricare-ar fi acesta".

Galerie foto

Foto: Facebook

Top citite
01 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
02 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
03 Bianca Rus
Bianca Rus s-a schimbat enorm în cinci ani. Hainele mulate, preferatele ei, după ce a dat jos 70 de kilograme
04 theo rose
Theo Rose vrea să slăbească, la o lună după ce a născut: „Nu se închid blugii, trebuie să îmi micșorez talia”
05 alexandra stan
Alexandra Stan ține o dietă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Nu îndemn pe nimeni să facă asta”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, secretul siluetei de invidiat. Ce dietă ține artista, la 34 de ani: „Mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar”

Antonia reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 34 de ani. Mamă a trei copii, cântăreața își face timp atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională și are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. 

oana radu
Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Ani întregi, Oana Radu a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus. A reușit și acum este mândră de ea, motiv pentru care a început să îmbrace ținute care-i pun în evidență noile forme. Mai mult, apare și în costum de baie, ipostază pe care o evita.

andra
Andra, imagini virale pe rețelele sociale. Fanii au reacționat numaidecât: „Ce comică ești, lasă dieta!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra este cunoscută și pentru simțul umorului, așa că de curând a fost protagonista unui videoclip care a stârnit numeroase comentarii printre prietenii de pe rețelele sociale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”