drake-maybach

Ce maşini are în garaj Drake! Colecţia depăşeşte câteva milioane de dolari

Drake a ajuns un artist extrem de bine cotat, iar asta se vede şi în conturile sale de milioane. Le cheltuie cu iubitele sale celebre printre care Rihanna sau Jennifer Lopez, dar mai păstrează şi pentru sufletul lui. În garajul lui Drake se află maşini pe care şi le-ar dori orice colecţionar.

Nota de plată pentru aceste modele depăşeşte cîteva milioane de dolari. Cea mai nouă achiziţie este un McLaren 675LT care costă în jur de 345.000 de dolari. Are 666 de cai putere (numărul ăsta ne pune pe gânduri) şi atinge 330 km/oră.

Drake se mai plimbă cu un Rolls Royce Wraith, modelul redesenat în 2013, asta pentru că prima varianta a fost lansată în 1938. Are un motor V12 turbo ce dezvoltă 632 CP. Preţul porneşte de la 300.000 de dolari.

Deşi are cu ce, Drake nu foloseşte maşinile personale pentru a se da mare prin clipurile sale. Mai are în garaj un Lamborgini Aventador decapotabil, un Ferrari F12 Berlinetta, dar şi o superlimuzină: Maybach 62 S Landaulet. Preţul ei poate depăşi uşor 1 milion de dolari, în funcţie de dotări.

Ultima, dar nu cea din urmă este o supermaşină: Bugatti Veyron. La asemenea maşini, normal că îţi vin idei de versuri foarte uşor, cum ar fi cele din Hotline Bling. „You used to call me on my cell phone / Late night when you need my love”.

Comentarii