Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MARIO FRESH - SI CE DACA (PROFM ID)

Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Lady Gaga. Getty Images

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

Actrița în vârstă de 38 de ani și Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanott, acum în vârstă de 37 de ani, au fost colege de promoție în anul 2004. În cadrul podcastului „Trading Secrets”, Carly a mărturisit că nu „a fost o fană” a celebrei cântărețe, povestind că aceasta avea un obicei destul de „enervant”. 

Citește și: Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

„Nu am fost fan. Era foarte talentată, dar avea acest obicei enervant de a cânta în pauzele de prânz. Ea stătea la pianul din sala de mese și în fiecare zi cânta. Toți încercam să mâncăm liniștiți, dar parcă eram forțați să o ascultăm”, a povestit Carly Waddell. „Era grozavă. Dar tot ce voiam a fost să-mi mănânc sandvișul în liniște, așa că obișnuiam să mănânc pe hol pentru că mă înnebunea”, a continuat actrița. 

Carly a mărturisit că ea și Lady Gaga nu au mai vorbit de când au renunțat în acelați timp la facultate. Cu toate acestea, actrița a descris-o pe interpretă despre „una dintre cele mai bune” voci care au făcut parte din programul Universității. 

„Era bună la toate, dar mai ales la cântat”, a mai spus actrița.

De ce a dispărut Lady Gaga din lumina reflectoarelor

După mai multe luni în care a preferat să nu mai fie activă pe rețelele sociale, Lady Gaga a reacționat și le-a explicat fanilor care a fost motivul pentru care a lipsit. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Lady Gaga a rupt tăcerea despre absența sa.

„Mi-am experimentat creativitatea, încă din vara trecută, într-un mod special și privat.”, a scris artista în vârstă de 37 de ani, care deține 13 statuete Grammy. „Am scris și am produs muzică pentru un proiect special, m-am antrenat luni de zile pentru rolul pe care-l joc în Joker, am filmat, am lansat start-up-ul Haus Labs, am făcut acte de caritate și am participat la editarea filmului Chromatica Ball”, a mărturisit artista.

Citește și: Lady Gaga bifează încă o apariție fără machiaj. Cântăreața și-a impresionat prietenii virtuali: „Ești atât de frumoasă!”

De asemenea, Lady Gaga, care va fi Harley Quinn în „Joker: Folie à Deux”, a mărturisit că timpul petrecut departe de lumina reflectoarelor i-a permis să-și încarce bateriile, să se vindece.

„Pot să spun pentru prima dată în mulți ani că iubirea pe care o simt pentru a face artă, muzică și modă nu m-a făcut niciodată mai împlinită ca acum. Îmi doresc să știți că acest timp pe care mi l-am acordat m-a ajutat să mă vindec, să-mi încarc inima, mintea, corpul și chiar creativitatea. Sunt sigură că probabil percepeți diferit, pentru că n-am fost întotdeauna atât de discretă, însă țin să vă amintesc că vă iubesc, iar asta nu se va schimba niciodată”, și-a încheiat artista mesajul.

Galerie foto

Top citite
01 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
05 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...