Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ARTEMAS - I LIKE THE WAY YOU KISS ME (NEW PW)

Ce face astăzi Dorin Topală, fostul membru al trupei Valahia. A lăsat muzica în spate, dar a urcat din nou pe scenă cu Mihai Trăistariu

trupa valahia (1)
Mihai Trăistariu și Dorin Topală / Foto: arhivă

Nu mulți știu, dar trupa Valahia nu l-a avut în componența inițială pe Mihai Trăistariu. Formația a fost înființată în vara anului 1998, din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, care au început să cânte muzică dance. În luna noiembrie a anului aceluiași an, partea feminină a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice muzicii de operă. Atunci a intrat în scenă Mihai Trăistariu, iar în mai 1999 apărea primul album al trupei, numit chiar "Valahia". Spre sfârșitul aceluiași an, Costi Ioniță a părăsit trupa, care a continuat doar cu Dorin și Mihai, pentru încă patru ani.

Citește și: Mihai Trăistariu, lăsat în pagubă de turiștii cărora le închiriază apartamente pe litoral: “De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei”

Recent, Mihai și Dorin s-au reunit în fața fanilor. Dacă Trăistariu a rămas în lumea muzicii și continuă concertele solo, Dorin a luat-o pe un cu totul alt drum, fiind navigator. Are inclusiv brevet de comandant de cursă lungă pe oceane, pe vapoare petroliere. Este stabilită în Constanța, căsătorit cu femeia pe care o iubește de pe vremea Valahia și tatăl a doi copii. Profesia îl ține departe de casă aproape jumătate de an, fiind căpitan pe vapor.

Mihai Trăistariu și Dorin Topală

Mihai Trăistariu și Dorin Topală în 2023 / Foto: Facebook

Citește și: Cum arată Raluca de la Angels la 34 de ani. Cântăreața este la fel de frumoasă și se mândrește cu 5 copii superbi

Despre reuniunea de succes de zilele trecute, Mihai Trăistariu a dat câteva declarații despre revederea cu Dorin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Orice revedere cu Dorin este o plăcere, el e marinar, e căpitan de vas. Pleacă câte șase-opt luni pe an pe vapor și când vine acasă îmi spune din timp, poate mai prindem un eveniment. Concertul de la București a fost o întâmplare fericită, pentru că noi am mai fost la ei în 2019. Acum ne-am reunit pentru trei melodii, impactul a fost major, ne place foarte mult ideea și nu excludem ideea unui turneu. Acum vreo șapte ani, la Sibiu s-a făcut reuniunea trupelor și au venit toate trupele vechi Andre, L.A., ASIA. Atunci s-a propagat ideea ca trupele vechi să fie readuse pe scenă. Cine știe, poate cineva face un turneu, noi ne-am băga, chiar dacă eu am și cariera solo, nu m-ar deranja un turneu cu Valahia. Ar fi super și ar fi de impact. Trebuie să se găsească un impresar căruia să îi vină ideea, să ne înțelegem la bani și sigur ar ieși ceva super. Mă înțeleg foarte bine cu Dorin, chiar povesteam ieri cu niște prieteni că mă înțeleg atât de bine cu el, deja el are familie, copii, soție, dar nu am avut certuri cu el. Chiar mă minunez, nu ne-am ciondănit de la absolut nimic. Ne-am întâlnit ca doi prieteni vechi, nu există discuție, suntem prieteni foarte compatibili, așa că o reuniune pe an a trupelor ne-ar prinde super bine", a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

Galerie foto

 

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”
02 trupa valahia (3)
Mihai Trăistariu, mărturisiri despre destrămarea trupei Valahia: "Costi Ioniță voia să facem manele"
03 mihai traistariu
Câți bani a strâns Mihai Trăistariu vara aceasta, din închirierea a șase garsoniere la mare: "A fost cel mai bun sezon pentru mine"
04 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, fericit că a scăpat de datorii de sute de mii de lei: "Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul, timpul"
05 mihai traistariu
Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mihai Trăistariu și Theodor Andrei
Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: "Această melodie nu avea ce să caute acolo"

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023.

mihai trăistariu
Mihai Trăistariu, lăsat în pagubă de turiștii cărora le închiriază apartamente pe litoral: "De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei"

De câțiva ani, Mihai Trăistariu a intrat tare pe piața imobiliarelor din Constanța. Fostul membru al trupei Valahia și-a cumpărat mai multe proprietăți prin credit bancar și le închiriază doritorilor de sejururi pe litoral.

mihai traistariu
Ce spune Mihai Trăistariu despre ideea de a avea un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal”

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul carierei sale, însă în ceea ce privește viața personală, acesta nu a reușit să-și găsească încă sufletul pereche. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit de ce anume nu au mers relațiile sale amoroase și care este motivul pentru care nu-și dorește să adopte un copil. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Alina Kabaeva, declarații rare după despărțirea de Vladimir Putin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Alina Kabaeva, declarații rare după despărțirea de Vladimir Putin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”

Alina Kabaeva, declarații rare după despărțirea de Vladimir Putin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT FOTO Tehnologia a intervenit, după momentele de la Madrid care au provocat un scandal imens. Rezultatele
FOTO Tehnologia a intervenit, după momentele de la Madrid care au provocat un scandal imens. Rezultatele
DIGI FM „Cine are de dat 800 de euro își ia credit!
„Cine are de dat 800 de euro își ia credit!". Clujenii, indignați din cauza prețurilor exorbitante la chirii!