Bucuresti | 102,8FM TOPIC - BREAKING ME

Care au fost ultimele cuvinte pe care mama lui Amy Winehouse i le-a spus fiicei ei: ”Era felul nostru de a ne exprima dragostea!”

Mama lui Amy Winehouse
Mama lui Amy Winehouse a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte spuse fiicei ei/ Getty Images

Au trecut aproape zece ani de când Amy Winehouse a fost găsită moartă. Avea doar 27 de ani și se bucura de un succes răsunător, iar acum, în cadrul unui interviu, mama ei a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiicei ei.

În cadrul unui interviu acordat lui Lorraine Kelly, chiar cu puțin timp înainte de a fi lansat documentarul despre viața regretatei cântărețe, Janis Winehouse-Collins și soțul ei, Richard Collins, au făcut declarații inedite despre Amy și, mai mult de atât, ea a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus.

În cadrul interviului, cei doi au mărturisit că au încercat să o ajute să-și învingă dependența de alcool, însă au subliniat că ”Amy făcea doar ce voia”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Janis, mama lui Amy Winehouse, va apărea într-un documentar ce va marca zece ani de la moartea aristei: ”Lumea nu a cunoscut-o!

Ba mai mult, Janis și-a amintit ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiicei ei.

”Îmi amintesc perfect. I-am spus: <<Amy, te iubesc!>>, iar ea mi-a zis <<Și eu, mami!>>”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

”Era felul nostru de a ne exprima dragostea. Ea era foarte protectivă cu mine.”, și-a mai amintit femeia.

Richard, tatăl vitreg al lui Amy Winehouse, și-a amintit momentul în care a fost nevoit să-i spună soției sale că fiica ei a murit.

”A fost cea mai proastă zi din viața mea. Am fost anunțat prin telefon că Amy nu mai e. Era verișorul ei, Martin m-a sunat. I-am spus: <<Nu fi prostuț, ieri am fost cu ea.>>, iar el mi-a zis <<Nu, vorbesc serios!>> Am fost nevoit să-i spun lui Janis, ea a crezut că vorbesc despre mama mea, care era foarte bolnavă, a murit la o lună după Amy.”, și-a amintit bărbatul.

10 ani de la moartea lui Amy Winehouse. Mama artistei își amintește de încăpățânarea ei: "Nimeni nu-i putea spune ce să facă"

”I-am spus <<e vorba de copilul tău, chiar a plecat>>. Atunci Janis a înțeles și a început să plângă.”, a mai povestit Richard, potrivit sursei citate. 

Amy Winehouse a murit la 27 de ani

Amy Winehouse a devenit faimoasă în 2003, însă această celebritate a venit și cu "demonii" ei. Solista a intrat într-un cerc vicios, cu multe droguri și alcool. Amy Winehouse a fost găsită fără suflare, în 23 iulie 2011, în apartamentul ei din Londra. Chiar dacă mulţi s-au grăbit să declare că Amy a murit în urma unei supradoze de droguri, date fiind cunoscutele sale probleme cu stupefiantele, analizele toxicologice au infirmat această versiune. În urma autopsiei, însă, s-a stabilit că aceasta consumase atât de mult alcool încât să o arunce într-o stare de comă și să-i suprime sistemul respirator.

Galerie foto

Top citite
01 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
02 Amy Winehouse
Ce a vorbit Amy Winehouse cu un prieten, înainte de moartea tragică: „Nu credea că va prinde 28 de ani!”
03 Bryan Adams exhibition 'Exposed',výstava
Bryan Adams „a încercat să o ajute” pe Amy Winehouse să scape de dependența de droguri și alcool. Dezvăluirile artistului
04 'Good Morning Britain' TV show, London, UK - 14 Sep 2023
Fostul soț al lui Amy Winehouse, în ziua în care artista ar fi împlinit 40 de ani: Aș face totul diferit. E devastator că nu este aici
05 amy winehouse
Fostul cumnat al lui Amy Winehouse a murit la 27 de ani, la fel ca solista. Tânărul s-a stins din cauza unei supradoze
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Amy Winehouse
Un film despre viaţa şi muzica lui Amy Winehouse, pregătit de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat „Fifty Shades of Grey”

Un lungmetraj despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse este în lucru, în regia lui Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), a anunţat compania de producţie şi distribuţie Studiocanal, informează marţi Reuters.

File photo dated 24/05/07 of Amy Winehouse after winning the Best Contemporary song award for her song 'Rehab' at the Ivor Novello Awards, at the Grosvenor House Hotel in cental London. Fans will mark 1 years since her death on Friday. Issue date: Friday
Sute de obiecte care au aparținut celebrei Amy Winehouse, vândute la licitație pentru aproape 4 milioane de dolari

Rochia pe care cântăreaţa Amy Winehouse a purtat-o la ultimul său concert a fost vândută cu 243.200 de dolari, de 16 ori mai mult decât valoarea estimată, la o licitaţie organizată în California, informează AFP şi DPA luni.

Amy Winehouse
Garderoba cântăreţei Amy Winehouse, cu o valoare între 1 şi 2 milioane de dolari, scoasă la licitaţie: E dificil pentru părinții ei

Garderoba lui Amy Winehouse, cu o valoare estimată între 1 şi 2 milioane de dolari, va fi scoasă la licitaţie, în California, în noiembrie, potrivit Agerpres.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”
Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

Orlando Bloom, adevărul despre singurul rol pe care nu a vrut să-l joace: „Mi-am șters filmul din minte”

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Ce se va întâmpla cu miliardele sale
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea