david

Brooklyn Beckham, îndrăgostit până peste cap. Cum s-a pozat alături de iubită

Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham se iubește cu o actriță cunoscută la Hollywood și nu se teme să-și declare public sentimentele.

După cinci ani de "relație tumultuoasă", plină de separări și împăcări, Brooklyn Beckham a recunoscut că e îndrăgostit de Chloe Grace Moretz. Totul e Instagram official!

Deși păreau să se fi despărțit definitiv, în cursul acestei veri cei doi adolescenți au mai dat o șansă iubirii, iar acum par să petreacă timp împreună în Irlanda. Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, Brooklyn e în Dublin, unde iubita lui actriță filmează pentru "The Widow".

Pentru că fiul Victoriei și al lui David Beckham va trebui să se întoarcă în SUA, unde studiază fotografia, cei doi îndrăgostiți au profitat de orice ocazie ivită și au mers împreună chiar și la un meci local de rugby, între echipele Leinster și Munster.

 

Dublin. You were amazing ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Brooklyn Beckham a devenit un adevărat cuceritor și, în perioada în care a încercat să o uite pe Chloe, presa mondenă a vehiculat că s-ar fi întâlnit cu Sonia Ben Ammar (model) și Ashley Roberts (fostă Pussycat Doll), cea din urmă fiind cu aproximativ 20 de ani mai mare decât el.

Puștiul n-a reușit însă să o uite pe Chloe Grace Moretz, care e mai mare cu doi ani decât el și pe care a cunoscut-o prin intermediul prietenilor celebri ai părinților lui.

Comentarii