Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JASON DERULO - LIFESTYLE

Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears
Britney Spears / Getty Images

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, cântăreața în vârstă de 42 de ani a vorbit despre viața ei sentimentală, mărturisind că este singură.

Citește și: Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

„Romantică fără speranță, am înțeles că a fi singură este minunat!”, a scris artista în dreptul unui videoclip în care apare dansând.

Declarațiile cântăreței vin la scurt timp după ce o sursă a dezvăluit pentru UsWeekly că „Britney și Paul sunt, cu siguranță, împreună.

„E încă în preajmă”, a dezvăluit sursa respectivă, care a precizat că aceștia au făcut mai multe drumuri în Santa Barbara, unde el a petrecut „două, trei nopți pe săptămână la ea acasă”.

Citește și: Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Ei nu-i place când el este nevoit să plece. Britney consideră că merită mai multă atenție, dar el trebuie să fie alături și de copiii săi. Britney i-a cunoscut, se pare că o plac”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Primele zvonuri despre o relație între Britney Spears și Richard Soliz au apărut la scurt timp după divorțul artistei de Sam Asghari.  Acesta a fost angajatul artistei pentru un an de zile, timp în care s-a ocupat de curățarea toaletelor și a podelelor, precum și cu dusul gunoiului. El ar fi fost, însă, concediat din cauza problemelor cu legea.

Paul Richard Soliz, în vârstă de 37 de ani, are un trecut controversat, fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni, ultima condamnare fiind chiar de anul trecut. Concret, acesta a fost condamnat pentru tulburarea liniștii publice, a fost acuzat că și-a pus în pericol copilul în 2014. De asemenea, în dosarul său scrie că a condus fără permis în 2016, iar anul trecut a fost condamnat pentru că deține o armă de foc fără permisiune.

Paul Richard Soliz

Paul Richard Soliz, presupusul iubit al lui Britney Spears / Profimedia Images

Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit după 14 luni de căsnicie

Britney Spears şi soţul ei, Sam Asghari, s-au despărţit după 14 luni de căsnicie, iar Variety a aflat că vedeta pop este reprezentată de o echipă importantă de avocaţi de la Hollywood pentru divorţ.

Spears a angajat-o pe avocata de top a vedetelor în materie de divorţuri, Laura Wasser, şi va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibereze de tutelă, scrie Variety.

Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Totodată, el a indicat data separării ca fiind 28 iulie 2023, potrivit TMZ.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears crede că fiica sa n-ar mai fi fost în viață fără tutela conservatoare: “A protejat-o pe ea și pe fiii ei”

Conform documentelor depuse în instanță, Asghari pretinde să fie recompensat financiar pentru timpul petrecut ca partener al artistei și, în plus, își dorește ca aceasta să acopere și costurile de judecată.

O sursă apropiată acestora a dezvăluit, însă, că Asghari o amenință pe Britney Spears că va face publice detalii despre relația lor, în cazul în care nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 Anna Lesko e singură la 45 de ani
Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”
03 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
04 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
05 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”

Sam Asghari, fostul soț al lui Britney Spears, a trecut printr-o transformare după separarea de artistă, despre care a vorbit de curând.

jamie spears si britney spears
Momente de coșmar pentru tatăl lui Britney Spears: „I-a fost amputat un picior, nu se simte bine!” Artista tocmai și-a revăzut mama

Jamie, tatăl lui Britney Spears, trece prin momente delicate, acestuia fiindu-i amputat un picior în urmă cu o lună, anunță jurnaliștii de la TMZ, care precizează că acesta „nu se simte bine”.

Copiii lui Britney Spears, Sean și Preston
Cât de mari și frumoși au crescut băieții lui Britney Spears. Adolescenții, surprinși la plajă alături de tatăl lor, în Hawaii

Cei doi băieți ai lui Britney Spears, Jayden James, în vârstă de 17 ani și Sean Preston, de 18 ani, au fost văzuți la plajă, în Hawaii, acolo unde s-au mutat în urmă cu trei luni, iar imaginile surprinse de paparazzi au făcut furori printre fani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...