Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE IMPACT - babe

Britney Spears mărturisește că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul ei: „Mi-am petrecut o noapte cu el”

britney, justin (1)
Britney Spears și Justin Timberlake. Profimedia

Autobiografia lui Britney Spears scoate la iveală cele mai ascunse secrete ale cântăreței. În cartea intitulată „The Woman In Me”, artista nu numai că a vorbit despre perioada în care se afla sub tutela tatălui său, ci și despre relația pe care a avut-o cu celebrul cântăreț Justin Timberlake. 

După ce s-a aflat că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin, iar acesta i-a cerut să facă avort, Britney a recunoscut și că l-a înșelat pe artist cu dansatorul său, Wade Robson. 

Spears mărturisește în cartea sa că toate zvonurile legate de idila cu Wade din timpul relației sale cu Timberlake au fost adevărate. Speculațiile au apărut pentru prima dată în 2002, când Brit și Justin s-au despărțit. S-a spus la acea vreme că despărțirea s-a produs din cauza faptului că artista avea o aventură cu dansatorul său. Acum, cântăreața recunoaște că l-a înșelat pe Justin, însă susține că a făcut asta doar după ce a aflat că el i-a fost infidel. 

Citește și: Britney Spears, noi dezvăluiri despre perioada când se afla sub tutela tatălui său: „A fost moartea creativității mele”

„Am ieșit într-o noapte și am mers la un bar spaniol. Am dansat mult. Mi-am petrecut o noapte cu el”, a povestit Britney Spears în cartea sa, potrivit The Sun

Cu toate acestea, artista susține că în afară de această „singură excepție”, i-a fost loială lui Justin de-a lungul relației lor. Mai mult, ea a spus că i-a recunoscut artistului despre incident la acea vreme și au reușit să treacă peste. 

Dezvăluirile despre infidelitate vin după ce, într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui Timberlake, potrivit unui scurt citat publicat de People. 

Citește și: Justin Timberlake, îngrijorat de ce ar putea să dezvăluie Britney Spears despre el în cartea sa de memorii: „Este foarte curios”

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

„Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort.

Galerie foto

Top citite
01 CRBL ar avea o nouă iubită
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi cucerit are doar 23 de ani
02 dana marijuana
Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”
03 Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”
04 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
05 Britney Spears/  Profimedia
Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Lidia Buble are o relație de aproximativ trei ani cu Horațiu Nicolau, un afacerist în vârstă de 62 de ani. Deși au fost subiectul unor critici din cauza diferenței considerabile de vârstă dintre ei, acest lucru nu a stat în calea iubirii lor. Recent, artista a dezvăluit de ce nu se afișează alături de partenerul ei în lumina reflectoarelor. 

Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Kanye West a intrat din nou în atenția publicului după ce, în cadrul unui interviu, i-a făcut un „compliment” deplasat soției sale, Bianca Censori, creând și mai multe controverse în jurul relației lor. 

sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Sore se bucură zilele acestea de o vacanță în Maldive. Nu a plecat singură în paradisul exotic, ci alături de fiica ei de 8 ani, Erin, dar și de iubit. În viața cântăreței a apărut un bărbat care i-a pus un zâmbet larg pe chip.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT FOTO Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
FOTO Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort