Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JAMIE FINE - IF ANYTHINGS LEFT (NEW PW)

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit că unul dintre verii săi îi este, de fapt, frate vitreg: ”Tata a avut o aventură cu mătușa!”

bono-u2
Bono / Profimedia

Bono, solistul trupei U2, a dezvăluit că unul dintre verii săi îi este, de fapt, frate vitreg. După ani de zile în care a ținut totul secret, artistul a dezvăluit că tatăl său a avut o aventură cu o ”femeie superbă”, care se întâmpla să fie chiar mătușa lui, Barbara.

La patru luni de când Bono a dezvăluit că are un frate vitreg, mărturisind că tatăl său a ținut totul secret ani de zile la rând, acesta a rupt tăcerea.

În cadrul unei emisiuni radio, Bono a dezvăluit, în luna iunie a acestui an, că fratele lui vitreg, a cărui identitate nu a dezvăluit-o atunci, s-a născut după ce tatăl lui a avut o aventură cu o femeie superbă.

Citește și: Bono, comentarii rare despre mariajul cu frumoasa Ali Hewson: Când există dragoste și prietenie, atunci este cu adevărat ceva special

Acum, însă, starul rock a dezvăluit că femeia aceea superbă, cu care tatăl lui a avut o relație, este nimeni alta decât mătușa lui, Barbara, iar copilul născut în urma relației este Scott Rankin, un funcționar public. 

Potrivit Daily Mail, însă, mama lui Bono, Iris, nu a aflat niciodată despre infidelitate, deoarece s-a stins din viață în 1974, când muzicianul avea doar 14 ani.

Barbara, care trăiește în Dublin, a fost căsătorită cu fratele lui Iris, Jack, care s-a stins din viață în 2020.

Bono, pe numele lui real Paul Hewson, a aflat secretul incredibil al tatălui său abia în 2000, cu un an înainte ca acesta să se stingă din viață în urma unui cancer.

Citește și: Eve Hewson, fiica lui Bono de la U2, dezvăluie adevăratul motiv pentru care tatăl ei refuza să angajeze trupe „arătoase” în deschiderea concertelor

Totodată, artistul a vorbit despre relația pe care o are cu Scott, mărturisind că erau foarte apropiați.

”Ne-am simțit ca și cum am fi fost frați de dinainte să aflăm. Îi iubesc pe Scott și pe mama lui, pe Barbbara. Trebuia să fi știut că se întâmplă ceva.”, a mai spus artistul, potrivit Daily Mail.

Bono, mărturisiri tulburătoare despre moartea subită a mamei sale şi despre relaţia tensionată cu tatăl său

Starul irlandez a vorbit în emisiunea Desert Island Discs despre moartea subită a mamei sale, pe când el avea 14 ani, şi despre relaţia tensionată cu tatăl său.

Bono, pe numele său real Paul Hewson, a afirmat că a descoperit existenţa fratelui său vitreg în 2000 când a aflat că tatăl său a avut o relaţie extraconjugală.

Citește și: Bono, solistul trupei U2, dezvăluie că are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani

Cântăreţul a afirmat că este "împăcat" cu această situaţie după ce a vorbit cu tatăl său, Bob, care nu i-a spus niciodată mamei sale adevărul în legătură cu această chestiune.

"L-am întrebat dacă a iubit-o pe mama, iar el mi-a zis că da. Şi l-am întrebat cum de s-a putut întâmpla aşa ceva, iar el mi-a răspuns: 'Se poate' şi mi-a zis că a încercat să îndrepte lucrurile. Nu îşi cerea scuze, ci doar spunea că acestea sunt faptele şi că este împăcat cu asta", a povestit Bono.

Galerie foto

Top citite
01 beyoncemain2
Beyonce, acuzată că nu și-a cunoscut niciodată fratele vitreg, deși locuiește la câțiva kilometri de el: Întreabă de ce nu-l iubește!
02 bono u 2 si barack obama
Bono de la U2, despre momentul în care a adormit în Casa Albă, după o cină cu Barack Obama. Fostul președinte l-a căutat minute bune
03 DIESEL + EDUN Studio Africa Event At Indio Valley With Rolling Stone Rock Room
Bono, comentarii rare despre mariajul cu frumoasa Ali Hewson: Când există dragoste și prietenie, atunci este cu adevărat ceva special
04 bono, u2, kiev (5)
Bono, solistul de la U2, concert pentru „libertate” într-o staţie de metrou din Kiev
05 bono-u2
Bono de la U2, apariție rară alături de soția sa. Cât de frumoasă este Ali Hewson la 60 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
numele-uneori-caraghioase-ale-artistilor-inainte-de-a-deveni-celebri
Numele uneori caraghioase, alteori neasteptate ale artistilor, inainte de a deveni celebri

Numele de scena ale multor artisti nu au nimic de-a face cu ce scrie in buletinul lor.

bono-face-milioane-de-dolari-cu-facebook
Bono face milioane de dolari cu Facebook!

u2-vor-sa-faca-muzica-de-club
U2 vor sa faca muzica de club!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele:
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOW Regizorul
Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
DIGI SPORT Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin, la 4 luni de la transferul-record!
Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin, la 4 luni de la transferul-record!
DIGI FM Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România
Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România