Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Blake Shelton, mesaj emoționant pentru Gwen Stefani la împlinirea a 53 de ani: ”Te iubesc atât de mult!”

Blake Shelton și Gwen Stefani. Foto: Getty Images
Blake Shelton și Gwen Stefani. Foto: Getty Images

Gwen Stefani a împlinit 53 de ani, iar soțul ei, cântărețul de muzică country Blake Shelton i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

În vârstă de 46 de ani, Blake Shelton a făcut public un videoclip în care a inclus imagini cu el și cu artista, iar pe fundal a pus piesa ”Nobody But You”.

@blakeshelton Happy birthday to my beautiful wife @gwenstefani!!! I love you so freakin much!!!! #nobodybutyou ♬ Nobody But You (Duet with Gwen Stefani) - Blake Shelton

Totodată, imaginile respective au fost însoțite de un mesaj emoționant: ”La mulți ani soției mele Gwen Stefani. Te iubesc atât de mult.”

Citește și: Gwen Stefani, în pantaloni scurți și ciorapi din plasă. La 52 de ani, soția lui Blake Shelton arată cu 20 de ani mai tânără

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, cei doi apar în spatele scenei, mergând unul lângă altul, ținându-se de mâini. De asemenea, la un moment dat, cei doi se privesc intens și se sărută.

Blake Shelton și Gwen Stefani s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”The Voice”, după ce au trecut amândoi prin divorțuri dureroase.

62nd Annual GRAMMY Awards - Inside

Gwen Stefani, Blake Shelton, premiile Grammy 2020. Getty Images

Artista a fost căsătorită cu Gavin Rossdale pentru 14 ani, iar artistul a fost căsătorit în perioada 2011-2015 cu Miranda Lambert.

Citește și: Gwen Stefani, imagini nemaivăzute de la logodna cu Blake Shelton. Cântăreața a aniversat un an de zile de când a fost cerută de soție

Gwen a depus actele de divorț în august 2015, iar în februarie 2016, ea și Blake Shelton au avut prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu. Anul trecut, ei și-au unit destinele.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după șase ani de relație

După o relație de șase ani, Gwen Stefani și Blake Shelton și-au spus în sfârșit "Da", relatează Page Six. Se pare că uniunea celor doi artiști ar fi avut loc la ferma cântărețului de muzică country din Oklahoma, la mai puțin de o lună după ce fanii au observat o verighetă din diamante pe degetul solistei, care indica posibilitatea unei nunți în secret.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Blake Shelton & Gwen Stefani Are Married, First Shots of Dress, Dance

Gwen Stefani și Blake Shelton, nuntă în Oklahoma. Profimedia

În imaginile obținute de Page Six poate fi văzută capela în care a avut loc evenimentul important, care este situată pe proprietatea uimitoare a lui Blake. Aceasta a fost decorată cu flori albe, iar în spatele ei a fost plasat un cort alb în care au fost așezate mai multe mese și scaune. În fotografiile surprinse de paparazzi nu au lipsit nici părinții lui Gwen, Dennis Stefani și Patti Flynn, care au fost îmbracați în haine de ocazie.

Citește și: Britney Spears a sunat la numărul de urgență 911 cu o seară înainte să depună mărturie în instanță

Cântărețul (45 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Gwen Stefani (51 de ani) în octombrie, anul trecut, după cinci ani de relație. La acel moment, artista a publicat o fotografie pe Instagram în care își săruta viitorul soț, în timp ce  își etala inelul cu diamant de pe deget.

Galerie foto

Top citite
01 gwen stefani si gavin rossdale
Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a făcut o iubită care pare geamănă artistei. Xhoana X, pozată în costum de baie în Mexic
02 The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" - Arrivals
Gwen Stefani, siluetă de puștoaică într-o salopetă ultra mulată, la 54 de ani. Ce spune despre „miracolul” care i-a repornit viața
03 "The Tree Of Life" Premiere - 64th Annual Cannes Film Festival
Gavin Rossdale, comentarii rare despre Gwen Stefani: „Nu mi-am imaginat vreodată că voi divorța”. Ce-i reproșează artistei
04 Cali Vibes Music festival, Long Beach, California, USA - 17 Feb 2024
Gwen Stefani recunoaște că „nu mai poate asculta” vechile ei cântece „No Doubt”, o piesă în mod special
05 2023 CMT Music Awards  Arrivals
Unii o acuză că și-a „lucrat fața”, alții îi laudă genele bune. Gwen Stefani, chip fără riduri la 54 de ani, pe rețelele sociale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Gwen Stefani
Fanii lui Gwen Stefani, uimiți de cum arată aceasta la 53 de ani: "Zeiță fără vârstă". Operații sau noroc la loteria genetică?

Gwen Stefani și-a uimit încă o dată fanii cu chipul ei lipsit de riduri, ce sfidează vârsta din buletin, dar și cu silueta neschimbată de când a devenit celebră cu trupa No Doubt. Are 53 de ani, dar nu pare trecută de 30.

Gwen Stefani. Profimedia
Gwen Stefani, chip fără riduri și siluetă de model în cea mai scurtă fustă. „Ai grijă, începi să semeni cu Madonna”

Gwen Stefani și Blake Shelton au fost cuplul care a atras toate privirile, duminică, la premiile muzicale CMT 2023, de la Moody Center, în Austin, Texas.

48th Annual AFI Life Achievement Award Honoring Julie Andrews - Red Carpet
Gwen Stefani, despre Blake Shelton: Dumnezeu ne-a adus împreună! Este un miracol. Nu credeam că voi mai săruta vreodată un bărbat

Gwen Stefani a mărturisit la The Drew Barrymore Show că povestea de dragoste pe care o trăiește împreună cu Blake Shelton este un „miracol” care a șocat-o deoarece nu credea că va mai săruta vreodată un bărbat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT Pus la zid în întreaga țară după ce a
Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort