Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Samantha Fox, fost model, cântăreață, actriță și personalitate tv, a împlinit 58 de ani zilele trecute. Blonda care făcea furori cu formele ei voluptoase în anii '80 e încă o prezență solară și energică.

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

Lora/ Foto: Instagram

Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

shania (1)

Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Shania Twain este starul de pe noua copertă a revistei Haute Living, iar cu această ocazie artista în vârstă de 58 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre viitoarea ei rezidență muzicală din Vegas, despre faptul că e tot „mai puțin inhibată” pe măsură ce înaintează în vârstă, dar și despre „dedicata” Taylor Swift pe care o aplaudă și o laudă. 

Celebrity Selfies

Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

Fiica lui Eminem a avut parte de o seară de distracție pe cinste. Hailie Jade, în vârstă de 28 de ani, s-a bucurat alături de prietenele ei de propria petrecere a burlăcițelor, pe un iaht luxos în Tampa Bay.

dana nalbaru si dragos bucur

Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat acum câțiva ani din București și au ales o viață mai tihnită, autentică, la țară, în județul Argeș. Au o casă frumoasă și un domeniu cu pomi fructiferi și legume, de care au grijă împreună.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!