Bucuresti | 102,8FM G-EAZY - HIM AND I

Știri

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

Jon Bon Jovi confirmă că fiica sa, Stephanie Bongiovi, se căsătorește, după ce la începutul acestui an a făcut aluzie la o posibilă nuntă, vorbind despre un cântec de pe viitorul său album.

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Anda Adam a plecat în vacanță în Dubai, dar nu mică i-a fost mirarea să fie prinsă chiar în mijlocul furtunii și a inundațiilor care au urmat după ruperea de nori. Artista a filmat negura care a întunecat orașul, străzile inundate și mașinile aflate sub apă.

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Kanye West este cercetat pentru agresiune, după ce l-ar fi atacat pe bărbatul care a agresat-o pe soția lui, Bianca Censori, pe stradă, în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Conform publicației TMZ, rapperul a fost investigat în calitate de suspect în legătură cu incidentul care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Samantha Fox, fost model, cântăreață, actriță și personalitate tv, a împlinit 58 de ani zilele trecute. Blonda care făcea furori cu formele ei voluptoase în anii '80 e încă o prezență solară și energică.

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Paris, fiica lui Michael Jackson, este pregătită să-și spună povestea întregii lumi. Artista de 26 de ani urmează să lanseze noi piese, fapt pentru care a făcut dezvăluiri neașteptate.

Lora/ Foto: Instagram

Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!