Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Taylor Swift

Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

irina-nicolae

Cum a început relația dintre Irina Nicolae și Marius Vizer. Fosta membră A.S.I.A. a rupt tăcerea: „Îmi trimitea flori la concerte!”

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A., trăiește o poveste de iubire uimitoare alături de Marius Vizer, iar acum artista a vorbit despre cum a debutat relația lor.

lora

Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

iHeartRadio Music Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 1 April 2024

Katy Perry, electrizantă într-o rochie din plasă, transparentă și decupată, prinsă în panglică roșie. A captat atenția tuturor

Katy Perry a captat toată atenția la gala iHeartRadio Music Awards 2024 care a avut loc pe 1 aprilie, la Dolby Theatre din Los Angeles. Autoarea hitului „Firework” a optat pentru un look foarte îndrăzneț. 

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora gets her morning exercise, heading to a yoga class during her Easter weekend visit to Sydney, Australia.

Rita Ora s-a pregătit intens la sală, pentru plajă. Artista și-a etalat trupul sculptat, într-un costum de baie minuscul

Rita Ora este nelipsită de la sala de fitness și de la clasele de yoga, indiferent de orașul în care se află. Artista și-a etalat fizicul super tonifiat, într-un crop top și pantaloni mulați, în timp ce aștepta să intre la un curs de yoga în Balmain, în timpul weekendului de Paște.

roxana nemes

Roxana Nemeș, în costum de baie întreg, dar extrem de decupat, în Capri. A jucat cartea nonșalanței cuceritoare

Voluptoasă și încrezătoare, Roxana Nemeș îi dă gata pe admiratorii de pe rețelele sociale cu pozele în care-și etalează corpul armonios. Aceasta a fost, zilele trecute, într-o vacanță într-un loc superb, Capri.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!