cladire

WOW! Prima clădire de birouri din România cu pistă de alergare pe acoperiș

Când citim astfel de știri, parcă ne mai revine puțin din zâmbetul ăla pierdut atunci când ne gândim că Bucureștiul este cu mulți ani în urmă la capitolul proiecte, în raport cu mai toate capitalele europene.

Ce se întâmplă mai exact? O companie din Suedia va face prima clădire de birouri din România cu pistă de alergare pe acoperiș. Proiectul se construiește pe un teren de 21.000 de mp, aflat peste drum de stația de metrou Politehnica, iar clădirea va avea 11 etaje.

Unul din obiectivele principale ale Skanska este de a crea spații de lucru inovatoare, pregătite pentru viitor, iar unul din elementele cheie ale acestei misiuni este omul. Putem avea cele mai îndrăznețe linii de design și cea mai nouă tehnologie, dar principala funcție a unei clădiri este să ofere valoare vieții de zi cu zi a celor pe care îi găzduiește. De aceea, pentru Campus 6 am dezvoltat conceptul pornind de la lucrurile esențiale – cum ar fi aerul, lumina, spațiul sau comunitatea" spun reprezentanții Skanska Property România, potrivit Economica.net

Noi nu putem să spunem decât că sună foarte, foarte bine și că așteptăm să vedem rezultatul final. Ah, și să fim invidioși pe cei care vor lucra acolo :)

Comentarii