pod4

Un mall a introdus cabinele pentru bărbații exasperați de cumpărăturile soțiilor

Pentru început, trebuie să recunoaștem că invenția nu e una tocmai rea, dacă stăm să ne gândim numai la fețele bărbaților atunci când sunt luați la cumpărături. Nu mai vorbim despre ce simt :)

Conducerea Global Harbor Mall, un centrul comercial situat în mijlocul orașului Shanghai, a instalat recent patru cabine, sau "pods", pentru a fi utilizate exclusiv de partenerii bărbați epuizați de cumpărăturile soțiilor.
Practic, mall-ul se laudă cu facilități de "depozitare a soțului", pentru a-l distrage pe acesta de la stres cât timp ce soțiile lor sunt la cumpărături. Cabinele sunt făcute din sticlă și pun la dispoziție un spațiu confortabil, cu acces la o gamă largă de jocuri video, a căror utilizare este gratuită, pentru moment.

Cu toate astea, bărbații care le-au folosit ar fi mărturisit că mai este de lucrat la sistemul de ventilație. "Cred că este o modalitate benefică prin care soțul meu să ia o pauză de la cumpărături, de care adesea nu este interesat, iar pentru mine este o plăcere să-l știu că se joacă liniștit acolo în timp ce eu probez rochii pentru care poate nu am nevoie de opiniile lui", a declarat o nevastă încântată.

sursa www.viralthread.com

Comentarii