Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC SMILEY - AIA E

Turneul de tenis de la Roma, în exclusivitate la Digi Sport 2, până pe 19 mai 2019

DIGI_SPORT

Peste 800.000 de iubitori ai tenisului au urmărit la Digi Sport finala turneului de la Madrid, dintre Simona Halep și Kiki Bertens.

Gabriel Morariu, corespondent special Digi Sport, va transmite de la Roma cele mai noi informații despre evoluția competiției, în cadrul jurnalelor de știri, și va realiza interviuri exclusive cu jucătoarele românce care evoluează în acest turneu.

Programul transmisiunilor, 14 mai 2019

Irina-Camelia BEGU (ROU) vs. Daria KASATKINA (RUS) - 12:00 Digi Sport 2
Belinda BENCIC (SUI) vs. Anastasija SEVASTOVA (LAT) Digi Sport 2
Mihaela BUZĂRNESCU (ROU) vs. Jelena OSTAPENKO (LAT) - aprox. ora 16:00 Digi Sport 2
Raluca OLARU (ROU)/Darija JURAK (CRO) vs. Hao-Ching CHAN (TPE)/Latisha CHAN (TPE) - aprox. ora 16:00 Digi Sport 4
Karolina PLISKOVA (CZE) vs. Ajla TOMLJANOVIC (AUS) Digi Sport 2
Elina SVITOLINA (UKR) vs. Victoria AZARENKA (BLR) - nu înainte de 20:30 Digi Sport 2

După victoriile obținute la Madrid, deși a pierdut finala în fața lui Kiki Bertens, Simona Halep a revenit pe locul 2 WTA și s-a apropiat de actualul lider mondial Naomi Osaka. În turneul de la Roma, Simona are de apărat rezultatul bun de anul trecut şi cele 585 de puncte aferente.

Din fericire, Halep va avea și timp să se recupereze, după ce în turneul de la Madrid a evoluat răcită. Cu primul tur liber, Simona va intra în arenă miercuri, când o va întâlni pe învingătoarea din partida Marketa Vondrousova - locul 42 WTA - și Barbora Strycova - locul 40 WTA. Traseul ulterior nu va fi unul ușor, căci pe jumătatea sa de tablou sunt Serena Williams, Sloane Stephens, Naomi Osaka sau Kiki Bertens.

Alte două românce sunt pe tabloul de simplu de la Foro Italico. Irina Begu, locul 113 WTA, s-a calificat pe tabloul principal după ce a trecut de Monica Puig, locul 62 WTA, în calificări. Irina o va întâlni pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 21 WTA, marți, 14 mai, de la ora 12:00, în exclusivitate la Digi Sport 2. Tot astăzi va evolua și Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA, contra Jelenei Ostapenko, locul 29 WTA.

Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an până în 2021, câte 50 de turnee WTA. Tot la Digi Sport, fanii tenisului se pot bucura de meciurile Fed Cup și Cupa Davis.

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa
Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport
02 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
03 780x440px
Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări
04 cristina neagu 2
Cristina Neagu, la Digi Sport - interviu în premieră
05 UEFA-Champions-League-&-UEFA-Europa-League
Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine în direct, la Digi Sport
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Supercupa Europei, primul trofeu european al sezonului, se decernează astăzi, în direct la Digi Sport

 Cele două rivale din Premier League, Liverpool şi Chelsea, se vor înfrunta în prima Supercupă a Europei disputată între două echipe din Anglia.

GM Simona
Simona Halep revine la turneul WTA de la Cincinnati, în exclusivitate la Digi Sport

În perioada 12 - 18 august 2019, Digi Sport va transmite, în direct şi în exclusivitate, turneul WTA de la Cincinnati, unde Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 4.

banner-digi-sport-UCL+EL-800x600
Săptămâna finalelor englezești în Europa League și Champions League, în direct la Digi Sport 1

Digi Sport 1 va face un adevărat tur de forță în această săptămână, când sunt programate finalele Europa League și Champions League.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”
Fiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

Fiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOW Imagini din casa cu 8 dormitoare și 11 băi pe care Gwyneth Paltrow o vinde cu 30 de milioane $. A cumpărat-o alături de Chris Martin
Imagini din casa cu 8 dormitoare și 11 băi pe care Gwyneth Paltrow o vinde cu 30 de milioane $. A cumpărat-o alături de Chris Martin

Imagini din casa cu 8 dormitoare și 11 băi pe care Gwyneth Paltrow o vinde cu 30 de milioane $. A cumpărat-o alături de Chris Martin

DIGI WORLD Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid
Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată, de fapt, interiorul marsupiului unui cangur. Imaginile au devenit virale în mediul online
Cum arată, de fapt, interiorul marsupiului unui cangur. Imaginile au devenit virale în mediul online

Cum arată, de fapt, interiorul marsupiului unui cangur. Imaginile au devenit virale în mediul online

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Orașele din țară în care românii vor să locuiască. Bucureștiul e abia pe locul 7
Orașele din țară în care românii vor să locuiască. Bucureștiul e abia pe locul 7
DIGI SPORT La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”
La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”
DIGI FM Șefa de promoție de la un liceu din Arad, discurs neașteptat: „Școla m-a învățat să mă conformez, să mint, să-mi șterg cu buretele personalitatea!” Întreg momentul e viral
Șefa de promoție de la un liceu din Arad, discurs neașteptat: „Școla m-a învățat să mă conformez, să mint, să-mi șterg cu buretele personalitatea!” Întreg momentul e viral
UTV Cum arata acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destramarea trupei Genius. Vezi cu ce se ocupa acum membrii trupei
Cum arata acum Oana Vincu, la 23 de ani de la destramarea trupei Genius. Vezi cu ce se ocupa acum membrii trupei