tudor-chirila

Tudor Chirilă, atacat de un politician pentru că a protestat în Piaţa Victoriei

Tudor Chirilă a fost prezent, duminica (7 mai), la protestul din Bucuresti, unde şi-a exprimat poziţia faţă de graţierea penalilor şi a corupţilor. Gestul său l-a enervat la culme pe preşedintele Comisiei Juridice a Senatului, Şerban Nicolae.

Președintele Comisiei Juridice a Senatului, Șerban Nicolae, susţine că nu există niciun joc de imagine și că nu are nicio înțelegere cu Liviu Dragnea sau cu Traian Băsescu în ceea ce privește Legea grațierii. El l-a atact dur pe Tudor Chirilă, prezent la protestele de duminică şi un contestatar vehement al amendamentelor lui Şerban Nicolae la Legea graţierii. "Am auzit pe distinsul Chirilă Tudor spunând că nu e de acord să fie grațiați corupții și penalii. Eu înțeleg cu zdringhi-zdringhi, dar toți corupții sunt penali. De grațiat se grațiază doar penali, că asta e logica! Nu se grațiază nevinovați", a spus senatorul PSD pentru B1TV.

 

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a declarat după protestul de duminică: "mâine (luni), când lucrurile poate nu vor lua turnura pe care o aşteaptă miile de oameni care au fost în piaţă, aici, în februarie, eu macar o să fiu împăcat, că am venit şi mi-am exprimat poziţia faţă de graţierea penalilor şi a corupţilor".

MAI CITEŞTE: Tudor Chirilă ia atitudine! "Poporul suntem noi şi aştia care gândim puţin altfel"

Comentarii