Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Tudor Chirilă, atacat de un politician pentru că a protestat în Piaţa Victoriei

tudor-chirila

Președintele Comisiei Juridice a Senatului, Șerban Nicolae, susţine că nu există niciun joc de imagine și că nu are nicio înțelegere cu Liviu Dragnea sau cu Traian Băsescu în ceea ce privește Legea grațierii. El l-a atact dur pe Tudor Chirilă, prezent la protestele de duminică şi un contestatar vehement al amendamentelor lui Şerban Nicolae la Legea graţierii. "Am auzit pe distinsul Chirilă Tudor spunând că nu e de acord să fie grațiați corupții și penalii. Eu înțeleg cu zdringhi-zdringhi, dar toți corupții sunt penali. De grațiat se grațiază doar penali, că asta e logica! Nu se grațiază nevinovați", a spus senatorul PSD pentru B1TV.

 

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a declarat după protestul de duminică: "mâine (luni), când lucrurile poate nu vor lua turnura pe care o aşteaptă miile de oameni care au fost în piaţă, aici, în februarie, eu macar o să fiu împăcat, că am venit şi mi-am exprimat poziţia faţă de graţierea penalilor şi a corupţilor".

MAI CITEŞTE: Tudor Chirilă ia atitudine! "Poporul suntem noi şi aştia care gândim puţin altfel"

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a inflamat spiritele pe Facebook, după ce a spus că e lipsă de educație să fie pozat fără acordul lui: "Nu este moral"
02 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a trecut printr-o operație în Germania, dar vrea să urce pe scenă luna viitoare: "Sunt în proces de recuperare vocală"
03 Foto: Petru Ivu
VAMA a deschis VAMA cu două concerte memorabile la răsărit și la apus
04 VAMA
Tudor Chirilă, la Dimineața Blană: VAMA deschide VAMA, pe 23 și 23 aprilie
05 partyvama
Vama Veche organizează o petrecere de absolvire online, pentru elevi şi studenţi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
tudor_chirila_header
Tudor Chirilă, jignit și amenințat cu bătaia de un angajat al Primăriei București: "Tu ești cretin? Marş din faţa mea"

Tudor Chirilă a făcut plângere la poliţie, joi dimineață, după ce a asistat la o scenă care l-a revoltat.

tudor-chirila
Tudor Chirilă a fost implicat într-o altercaţie în Capitală! "Nu m-am putut stăpâni şi i-am tras două palme"

Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa şi cu care se cunoştea de mai mult timp a sunat la Poliție. Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute. Într-o postare pe Facebook a povestit că i-a tras două palme celui cu care a avut conflictul.

tudor_chirila_header
Tudor Chirilă povestește în lacrimi cum a trăit protestul violent din Piața Victoriei | VIDEO

Tudor Chirilă a publicat vineri seara, după protestul din Piața Victoriei, un videoclip pe Facebook în care cere explicații ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul în care jandarmii „au reprimat protestele”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW
"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

"Toți din echipă se temeau de Johnny Depp". Regizoarea „Jeanne du Barry” spune că a fost „dificil” să filmeze cu starul

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă