la-familia-2017

Trupa La Familia este împotriva căsătoriilor gay. Sişu şi Puya au lansat "Manifest la Familia"

Trupa La Familia a lansat un manifest de promovare a familiei tradiţionale și de susținere a credinţei în Dumnezeu şi a naţionalismului. Sișu și Puya, au postat pe pagina de Facebook a formației La Familia o imagine cu titlul "Manifest La Familia".

Sișu și Puya, membrii trupei La Familia, au lansat un manifest pentru susținerea familiei tradiționale, patriotismului și a credinței în Dumnezeu. Într-un mesaj intitulat „Manifest La Familia”, aceștia susțin că fac un „apel către cei care cred și simt la fel”.

Mesajul trupei a fost distribuit de peste 1.000 de persoane, însă au existat și numeroase critici la adresa manifestului promovat de cei doi. „Pentru mine La Familia însemna relatarea de la colțul străzii, bagabonții cu bune şi rele şi goana după bani. Nu mesaje patriotarde şi lozinci expirate”,a fost unul dintre comentariile de la postare.

Membrii trupei i-au răspuns celui care a scris mesajul de mai sus: "Asta a fost in 98 in 2017 lumea s-a schimbat noi am crescut....e impropriu spus LOZINCI ( cuvinte spuse doar ca sa manipuleze publicul )....credem in tot ce scrie acolo , nu am facut-o pt promo...MANIFESTUL e facut tocmai ca in caz ca cineva nu gandeste la fel sau nu subscrie acestor idei intru totutul.... nu are rost sa ni se alature . Familia noastra sustine ASTA !!!...esti sau nu cu noi e decizia ta!”, „Toate vin din lipsa idealului,din slăbiciunile induse și exacerbarea celor vechi in ultimele doua secole,alterarea identității,etc.Elementul uman e cel care face diferența ,iar acesta e supus unor presiuni uriașe prin însăși dorințele lui. A putea rezolva problemele inseamna mai întâi a crede ca le poți rezolva". 

12 piese La Familia pe care le-am ascultat în spatele blocului

Comentarii