the-weeknd-splash

The Weeknd s-a întors la fosta iubită! Au fost surprinşi sărutându-se la Coachella

Selena Gomez este istorie penteru The Weeknd, iar acest lucru a spus-o clar în piesa "Call out my name". Artistul canadian s-a întors la fosta iubită. Cei doi s-au sărutat o seară întreagă pe timpul festivalului Coachella.

The Weeknd este iar în graţiile modelului, Bella Hadid, de care s-a despărţit în 2016. Cei doi au stat la o masă alături de Kylie şi Kendall Jenner. Cei prezenţi la festival au văzut gesturile tandre, dar paparazzi i-au ratat, asta pentru că erau foarte departe de ei. The Weeknd şi Bella Hadid nu au mai apărut împreună după acea seară.

bella-hadid-coachella-splash

foto Splash

Bella Hadid a văzut ştirea că artistul a fost văzut cu o zi înainte în compania lui Chantel Jeffries, fosta iubită a lui Justin Bieber. The Weeknd poate că a vrut ca Bieber să simtă ce a simţit el când Selena Gomez l-a părăsit pentru Justin Bieber. 

bella-hadid-gigi-hadid-splash

foto Splash

Bella Hadid s-a distrat alături de sora ei, Gigi, dar şi cu alţi prieteni. Bella a urmărit din sectorul VIP recitalul pe care The Weeknd l-a susţinut la festivalul Coachella.

bella-hadid-coachella2-splash

foto Splash

The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Makkonen Tesfaye, a impresionat la ediţia din acest an. În timpul noii piese "Call out my name", în care descrie relaţia cu fosta iubită, Selena Gomez, artistului i-au dat lacrimile.

the-weeknd-coachella-getty-images

foto Guliver / Getty Images

Cert este că The Weeknd nu duce lipsă de admiratoare, după despărţirea de Selena. 

MAI CITEŞTE: Ce reacţie a avut Selena Gomez după ce a auzit versurile lui The Weeknd care fac referire la ea

Comentarii