thomas-markle-splash

Tatăl lui Meghan Markle a spus motivul pentru care nu va participa la nunta regală

Markle, în vârstă de 73 de ani, urma să îşi conducă fiica la altar în prezenţa a 600 de invitaţi, între care membri ai familiei regale britanice şi numeroase celebrităţi.

Tatăl actriţei americane Meghan Markle a spus, marţi, că motivul pentru care nu va putea participa la nunta fiicei lui cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord este acela că are nevoie de o intervenţie la inimă. Thomas Markle, care trăieşte în Mexic, a suferit miercuri o operaţie pe cord.

thomas-markle2-splash

foto Splash

Thomas Markle a anunţat că nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă, deoarece nu vrea să îi afecteze imaginea acesteia sau pe cea a familiei regale, după ce a fost dezvăluit că el a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, cu ajutorul unui fotograf pe care l-a plătit. El a precizat şi că a fost spitalizat după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct.

thomas-markle3-splash

foto Splash

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.