adele-wow-header

Suma fabuloasă pe care Adele a câştigat-o zilnic, anul trecut

Adele este una dintre cele mai bine vândute cântăreţe din industria muzicală. Cu 15 premii Grammy câştigate şi trei albume care au ajuns Nr.1, Adele este şi una dintre cele mai bogate artiste.

Numai anul trecut, Adele a câştigat din muzică 18. 6 milioane de euro. Asta îndeamnă că Adele a încasat zilnic peste 50.000 de euro. Cântăreaţa a scos aceşti bani din vânzările masive ale albumului "25", lansat în noiembrie 2015. Se estimează că au fost vândute peste 20 de milioane de copii în toată lumea. 

Adele a primit o ofertă incredibilă de a cânta în Las Vegas, la hotelul The Wynn. Dacă va accepta contractul de 12 luni, va primi 500.000 de dolari pe concert. Adele s-ar alătura altor artiste care cântă în Las Vegas pe bani mulţi. Mariah Carey cântă la Caesar's Palace, Britney Spears la Planet Hollywood, Jennifer Lopez la The Axis Auditorium, iar Celine Dion la Caesar's Palace. 

De altfel, Celine Dion este cea mai bine plătită artistă din Las Vegas. Pentru fiecare show încaseasă 475.000 de dolari. Averea cântăreţei Adele este estimată la 140 de milioane de euro. 

Comentarii