vin-paul-diesel-frate

Staruri despre care nu ştiai că au un frate geamăn

Când auzi de Vin Diesel, Scarlett Johansson, Ashton Kutcher, ştii cam despre cine este vorba. Poate nu ştiai, dar aceste staruri din lumea filmului au fraţi gemeni.

Vin Diesel şi Paul Vincent

Puțini știu că Vin Diesel (al cărui nume real este Mark Sinclair Vincent) are un frate geamăn non-identic, care activează şi el în industria de divertisment. Nu este atât de celebru ca Vin Diesel, dar nu se ştie niciodată ce rol îi poate aduce celebritatea.

Scarlett şi Hunter Johansson

Scarlett Johansson este unul dintre cele mai recunoscute chipuri de la Hollywood. Are la activ  filme precum Lost in Translation şi Vicky Cristina Barcelona. Ea are un frate geamăn pe nume Hunter, care apare adesea alături de ea pe covorul roșu. El îşi petrece timpul lucrând cu organizaţii de caritate, dar mai este implicat şi în campaniile politice. În 2008  a avut un rol important  la alegerea preşedintelui american Barack Obama.

Ashton şi Michael Kutcher

Ashton Kutcher nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit celebru cu seria Punk'd, dar puţini ştiu că are un frate geamăn, care nu a fost atât de norocos precum el. Michael Kutcher a fost diagnosticat în copilărie cu paralizie cerebrală. Mai mult, la vârsta de 13 ani a suferit un transplant de inimă. "Suntem cu toții creați incredibil de inegal unul față de altul, în capacitățile noastre și în ceea ce putem face și cum gândim și ce vedem. Dar toți avem capacitatea egală de a ne iubi unii pe alții", a declarat Ashton Kutcher într-un interviu.

Comentarii