speak-adelina-seriosi

Speak e istorie! El este noul iubit al Adelinei Pestriţu

Relaţia dintre Speak şi Adelina Pestriţu este deja istorie. Cei doi s-au separat în octombrie 2016, dar abia acum şi-au prezentat noile cuceriri.

Speak a fost văzut foarte des alături de dansatoarea sa, Cristina, dar cei doi nu au făcut publică relaţia. 

 

A post shared by Cristina Stefania (@cristinaa.stefaniaa) on

Nici Adelina Pestriţu nu şi-a mai ţinut la secret iubitul. Este vorba de Virgil, un cunoscut prin lumea mondenă. 

Paparazzii l-au surprins inclusiv în timp ce-i plimbă câinele Adelinei. 

Adelina şi Speak au format un cuplu timp de doi ani şi chiar au fost la un pas să se căsătorească. După despărţire, cântăreţul a postat un mesaj prin care anunţa că el şi Adelina nu mai formează un cuplu. 

"Vreau să confirm această despărţire. A fost o relaţie frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum şi aşa aş vrea să şi rămână prin eleganţa şi discreţia finalizării ei. Am decis împreună că motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectaţi această decizie! Împreună ţinem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă a vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întâlnit dar şi vandabil în acelaşi timp. O respect şi o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioada în care am trăit momente extraordinare împreună, perioada în care pot spune că m-a maturizat destul de mult".

MAI CITEŞTE: El este noul iubit al Rihannei

Comentarii