Bucuresti | 102,8FM MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS

Sore si Adrian Sina prezinta Media Music Awards

sore-si-adrian-sina-prezinta-media-music-awards

Editia din acest al a galei Media Music Awards, eveniment ProFM si MTV, ce va avea loc pe 18 septembrie, la Sibiu, va fi prezentata de Sore si Adrian Sina. 

Este pentru prima data cand cei doi artisti apar impreuna pe scena in ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Pe 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe impozanta scena ridicata in Piata Mare din Sibiu si vor anima atmosfera, timp de trei ore, pentru cei peste 30.000 de oameni asteptati sa ia parte la eveniment.

Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmand sa isi faca aparitia pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial.  De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview,  telespectatorii urmand sa vada, la MTV Romania, cele mai cool momente si imagini behind the scene cu artistii preferati.

"MTV iti aduce anual cele mai tari premii muzicale: de la prestigioasele MTV Europe Music Awards, la MTV Video Music Awards. Si pentru ca MTV este un brand international cu o retea dezvoltata la nivel mondial, dar conectata la nivel local, am ales sa ne implicam si sa ne asociem cu cele mai transparente premii ale industriei muzicale din Romania - Media Music Awards 2014. Abia astept sa va aduc de la Sibiu, IN DIRECT, cele mai fierbinti informatii despre show si artistii cu cel mai mare numar de difuzari de anul acesta", a declarat Oana Tache, VJ MTV si prezentatoarea emisiunii.

Top citite
01 Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani
02 Sore
Sore, dezvăluiri despre separarea de Mircea Julean. În ce relații a rămas cu tatăl fiicei ei: „E implicat!”
03 Sore
Sore, dezvăluiri despre relația cu fostul soț al Oanei Matache: „Doi oameni singuri care au ieșit la câteva întâlniri”
04 adrian sina nunta pakistan
Câți bani câștigă Adrian Sînă când cântă la nunți de trei zile și trei nopți, în India sau Pakistan, în fața a peste 1000 de persoane
05 adrian sînă
Adrian Sînă, reacție după ce o mireasă l-a acuzat că i-a stricat nunta: "I-am înapoiat avansul"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sore
Sore, fabuloasă în costum de baie, în vacanță în Maldive. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Sore și-a impresionat de curând prietenii virtuali, căci a ales să plece într-o vacanță de neuitat în Maldive.

Sore
Sore încheie vara în Mykonos, insula preferată de vedete. Artista, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie cu un decolteu adânc

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Sore a ales să-și încheie vara în Mykonos, insula favorită a celebrităților din toată lumea, acolo unde sunt în vacanță și Gina Pistol și Smiley.

Sore
Sore, adevărul despre relația cu tatăl fiicei ei. De ce nu s-au căsătorit deși sunt împreună de aproape nouă ani

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Sore are și cu ce să se mândrească. Pe lângă cariera de succes, ea este o femeie împlinită, fiind mama unei fetițe pe nume Evelin. Totodată, ea are o relație de opt ani cu tatăl fiicei ei, pe nume Mircea, însă cei doi nu s-au căsătorit până acum.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil