bieber-selena-gomez-the-weeknd

Selena Gomez şi Justin Bieber au ieşit împreună, în timp ce The Weeknd era plecat

Selena Gomez se întâlneşte din nou cu Justin Bieber, deşi are o relaţie cu The Weeknd. Mai mult, cei doi au fost surprinşi împreună, în timp ce iubitul ei era plecat din Los Angeles.

Selena Gomez şi Justin Bieber se văd din ce în ce mai des, iar acest lucru lasă loc speculaţiilor că cei doi ar putea redeveni un cuplu. Selena şi Justin au fost împreună în perioada 2011 - 2014, dar s-au despărţit nu în termeni foarte buni. Situaţia a devenit de-a dreptul urâtă în 2016, când schimbul de comentarii pe Instagram l-a făcut pe Justin Bieber să-şi suspende contul, timp de 6 luni.

Selena şi Justin au fost văzuţi duminică, 29 octombrie, într-o cafenea din Los Angeles. În imaginile publicate de TMZ, Justin şi-a acoperit capul cu gluga hanoracului cu care era îmbrăcat.  Cei doi au stat de vorbă mai bine de o oră, în timp ce iubitul ei, The Weeknd, era plecat din oraş. 

Ei au plecat apoi la Studio City, California, unde Selena Gomez are o casă. Nu au fost singuri, ci însoţiţi de câţiva prieteni. Deşi Selena şi Justin spun că sunt doar prieteni, rămâne de văzut cum va reacţiona The Weeknd după acest episod. 

MAI CITEŞTE: Selena Gomez a lansat un nou trend sau doar a ieşit în pijamele prin oraş? Ce ţinută a purtat

Comentarii