nile-rodgers-avicii

Prietenul lui Avicii a dezvăluit care ar putea fi cauza morţii artistului

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Avicii, Nile Rodgers, se teme că celebrul DJ suedez, a cărui moarte - încă misterioasă - a șocat o lume întreagă, se lupta din nou cu „demonii alcoolului”.

Nile Rodgers spune că ultima dată când au lucrat împreună, Avicii era beat, iar el a fost foarte supărat că prietenul său încălcase promisiunea de a se lăsa de băutură. Nile, care a lucrat cu Avicii de mai multe ori în ultimii ani, a făcut echipă ultima dată cu DJ-ul la un spectacol, în urmă cu trei ani.  Atunci, prietenul său a venit beat, iar „veteranul” Nile l-a certat că-și pune sănătatea în pericol. "A fost un pic trist pentru mine, pentru că îmi promisese că se va opri cu băutura și când l-am văzut, în noaptea aia, era beat", a declarat Nile pentru Associated Press. Acum, el se teme că Tim Bergling - adevăratul nume al lui Avicii - se apucase din nou de băut. 

Avicii a povestit problemele grave de sănătate pe care le avea în documentarul "Avicii: True Stories"

nile-rodgers-chic-spalsh

foto Splash

"Vestea morții lui m-a șocat, pentru că nu știu medical ce s-a întâmplat, dar pot să spun, ca prieten și ca muzician, că Tim a fost unul dintre cei mai mari și mai înzestrați compozitori cu care am lucrat, iar eu am lucrat cu cei mai străluciți muzicieni de pe planeta asta”, a spus vedeta trupei Chic. Nile Rodgers a lăsat și pe Twitter câteva mesaje în care mărturisește cât de îndurerat este de moartea lui Avicii. 

MAI CITEŞTE: Aceasta este ultima fotografie cu Avicii! Ce a scris la postarea de pe Instagram