justin-theroux-jennifer-aniston-brad-pitt

Motivele divorţului între Jennifer Aniston şi Justin Thereoux. A găsit în casă bileţele de la Brad Pitt

Actriţă din fostul serial de succes Friends a decis să divorţeze după mai puţin de trei ani de căsnicie. Jennifer Aniston şi Justin Theroux au refuzat să vorbească despre motivele acestei despărţiri, dar au ieşit la iveală câteva dintre ele.

Cei doi actori au anunţat, pe 15 februarie, că s-au despărţit, iar surse apropiate fostului cuplu au declarat pentru revista People că Aniston, în vârstă de 49 de ani, îşi dorea, în momentul în care s-a logodit cu Justin Theroux, în 2012, să aibă un copil cu acesta."Şi-au dorit copii, dar nu s-a întâmplat. A fost tristă pentru că nu s-a întâmplat, dar nu a devenit obsedată de lucrul acesta", au spus sursele.

justin-theroux-jennifer-aniston-splash

foto Splash

De asemenea, publicaţia US Weekly a scris, citând tot surse apropiate fostului cuplu, că, în urmă cu doi ani, Justin Theroux a găsit mai multe bileţele de dragoste din partea lui Brad Pitt, pe care Aniston le păstrase, deşi s-a despărţit de acesta în 2005.  Aceastea datează, însă, de mai mult de zece ani, de pe vremea când Jennifer Aniston și Brad Pitt erau încă împreună. "El a dat peste niște post-it-uri de la Brad, care sunau ceva de genul <<Ai arătat senzațional aseară>> sau <<Deja mi-e dor de tine!>>"

jennifer-aniston-brad-pitt

foto Splash

"Jen i-a dat asigurări că nu erau mare lucru, dar Justin nu a fost încântat", au spus sursele. Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.
justin-theroux-jennifer-aniston

foto Splash

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008.

MAI CITEŞTE: Ce spune Jennifer Aniston despre o eventuală împăcare cu Brad Pitt

Comentarii