jim-carrey

Mesajul găsit în iPad-ul fostei iubite a lui Jim Carrey care s-a sinucis! "Droguri, prostituţie"

Procesul în care Jim Carrey este responsabil de moartea iubitei sale care s-a sinucis poate lua o întorsătură extrem de urâtă pentru actor. În iPad-ul fostei sale partenere de viaţă a fost găsită o notă în care se spune că Jim a introdus în viaţa ei droguri şi prostituţie.

Nota avea şi un titlu: "You broke me down as a person, Jim". Ea este datată 8 aprilie 2013, cu doi ani şi jumătate înainte să se sinucidă. În acea notă, care se presupune că a fost scrisă de Cathriona White, actorul este acuzat că a introdus în viaţa acesteia "Droguri, prostituţie, abuz mental şi boli", susţin membrii familiei acesteia. Nota, publicată de Daily Mail, se presupune că avocaţii familiei Cathrionei, dar nu este clar dacă Jim Carrey a văzut vreodată nota în timp ce iubita sa încă se mai afla în viaţă.

Audierile din proces arată că Jim Carrey i-a oferit o sumă de bani pentru a nu mai apărea informaţia că el a infectat-o pe Cathriona cu Herpes Simplex, dar actorul a declarat că iubita sa era infectată înainte de relaţia lor. Jim Carrey a postat pe Twitter un mesaj în care afirmă că:  soluționarea "afirmațiilor false" acum trei ani a fost o "greșeală".

Cu toate acestea, în respectiva notă Cathriona White a mai a mai scris: "Înainte de tine, s-ar putea să nu fi avut foarte mult, dar am avut respect, eram o persoană fericită. Te-am întâlnit, m-ai prezentat cocainei, prostituatelor, abuzurilor mentale şi bolilor."

The Funeral of Cathriona White

Jim Carrey la inmormântarea fostei sale iubite, Irlanda, 2015

Avocatul familiei White a declarat publicaţiei People că nota Cathrionei "arată lumii cum a fost tratată de Jim Carrey în timp ce trăia și adâncimea comportamentului său distructiv. Așteptăm cu nerăbdare să încercăm cazul nostru în fața unui juriu din Los Angeles. "

MAI CITEŞTE: Transformarea radicală a lui Jim Carrey pentru Festivalul de Film de la Veneţia

Comentarii