Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Mesajul găsit în iPad-ul fostei iubite a lui Jim Carrey care s-a sinucis! "Droguri, prostituţie"

jim-carrey

Nota avea şi un titlu: "You broke me down as a person, Jim". Ea este datată 8 aprilie 2013, cu doi ani şi jumătate înainte să se sinucidă. În acea notă, care se presupune că a fost scrisă de Cathriona White, actorul este acuzat că a introdus în viaţa acesteia "Droguri, prostituţie, abuz mental şi boli", susţin membrii familiei acesteia. Nota, publicată de Daily Mail, se presupune că avocaţii familiei Cathrionei, dar nu este clar dacă Jim Carrey a văzut vreodată nota în timp ce iubita sa încă se mai afla în viaţă.

Audierile din proces arată că Jim Carrey i-a oferit o sumă de bani pentru a nu mai apărea informaţia că el a infectat-o pe Cathriona cu Herpes Simplex, dar actorul a declarat că iubita sa era infectată înainte de relaţia lor. Jim Carrey a postat pe Twitter un mesaj în care afirmă că:  soluționarea "afirmațiilor false" acum trei ani a fost o "greșeală".

Cu toate acestea, în respectiva notă Cathriona White a mai a mai scris: "Înainte de tine, s-ar putea să nu fi avut foarte mult, dar am avut respect, eram o persoană fericită. Te-am întâlnit, m-ai prezentat cocainei, prostituatelor, abuzurilor mentale şi bolilor."

The Funeral of Cathriona White

Jim Carrey la inmormântarea fostei sale iubite, Irlanda, 2015

Avocatul familiei White a declarat publicaţiei People că nota Cathrionei "arată lumii cum a fost tratată de Jim Carrey în timp ce trăia și adâncimea comportamentului său distructiv. Așteptăm cu nerăbdare să încercăm cazul nostru în fața unui juriu din Los Angeles. "

MAI CITEŞTE: Transformarea radicală a lui Jim Carrey pentru Festivalul de Film de la Veneţia

Top citite
01 lavinia pîrva și ștefan bănică
Lavinia, mesaj emoționant pentru Ștefan Bănică, de ziua lui: „Eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou!”
02 Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev
03 David Stanley, fratele vitreg al lui Elvis
Fratele vitreg al lui Elvis, reacție după ce a susținut că artistul s-a sinucis: „Comentariile mele nu au nicio scuză!”
04 Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă
05 Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)
Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selly și iubita lui
Iubita lui Selly se îmbracă din ce în ce mai provocator. Smaranda Știrbu a arătat uimitor într-o salopetă mulată

Smaranda Știrbu este una dintre cele mai discrete influencerițe din mediul online, fiind foarte atentă la fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în ultima vreme, iubita lui Selly a început să fie din ce în ce mai încrezătoare și a optat pentru ținute îndrăznețe care să-i pună în evidență silueta de invidiat. 

The Weeknd și iubita sa Simi Khadra/ Profimedia
Cine este iubita lui The Weeknd. Celebrul artist a fost surprins în ipostaze tandre cu frumoasa blondină

The Weeknd și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după ce a avut o relație de mai mulți ani cu modelul Bella Hadid, și s-a întâlnit pentru câteva luni cu actrița și cântăreața Selena Gomez. Abel Tesfaye nu-și mai ascunde sentimentele și se afișează cu noua sa parteneră. 

Gerard Pique și Clara Chia Marti/ Profimedia
Ce făcea Gerard Pique în timp ce Shakira se afla în Dubai împreună cu fiii lor. Fotbalistul a fost surprins alături de noua sa iubită

Gerard Pique și iubita sa Clara Chia Marti au apărut împreună la evenimentul de lansare al turneului Kings League, organizat de fostul fotbalist de la FC Barcelona și streamerul Ibai Llanos. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil