justin-bieber-colaj

Justin Bieber o ia pe urmele Selenei Gomez. Ce decizie a luat privind cariera sa

Justin Bieber şi Selena Gomez au format unul dintre cele mai cool cupluri. Asta a fost însă de mult. Acum fiecare îşi vede de viaţa şi cariera lui.

Justin Bieber este într-o permanentă redescoperiere pe sine. A luat calea bisericii, nu mai este atât de monden, apariţiile sale publice sunt ceva mai rare, iar stilul extravagant de viaţă s-a transformat într-unul normal. Mai nou, Justin Bieber e hotărât s-o lase mai uşor cu muzică şi să învestească mai mult în actorie.

Deja şi-a făcut debutul pe micul şi marele ecran. A apărut în Zoolander 2 (2016) şi în CSI în 2010, dar şi în producţii precum Punk’d, Saturday Night Live şi Fantasy Factory. 

Selena Gomez, poze de pe patul de spital, după ce a făcut TRANSPLANT de RINICHI!

Totuşi, Selena Gomez stă foarte bine la capitolul filme. "Another Cinderella Movie", "Spring Breakers" şi Monte Carlo. De asemenea, a apărut şi în producţia lui Brad Pitt - The Big Short. Mai mult, ea a filmat în luna septembrie cu Timothée Chalamet pentru noul film al lui Woody Allen. 

De asemenea, ea va putea fi auzită în filmul Transylvania 3 alături de Adam Sandler. Ideea este că Justin Bierber îşi doreşte foarte mult o carieră în actorie. Ar fi în stare pentru aşa ceva să lase deoparte pentru o perioadă cariera muzicală. 

MAI CITEŞTE: Cine este Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez

Comentarii