Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MALUMA - Corazon

Game of Thrones utilizează covoare de la Ikea pentru crearea costumelor personajelor

jon-snow-header

Aproximativ 100 de persoane lucrează pentru a asigura ca fiecare personaj poartă veşmintele potrivite, care să confere senzaţia de realism producţiei TV, conform architecturaldigest.com. Ceea ce este suprinzător este că adeseori, echipa care se ocupă de costume utilizează carpete şi covoare de la Ikea pentru a crea veşmintele actorilor.

"Pelerinele sunt de fapt covoare de la Ikea", a declarat designerul Michele Clapton, câştigătorul unui premiu Emmy, pentru publicul de la muzeul Getty din Los Angeles. "Utilizăm tot ce se poate", a spus Clapton, descriind procesul creării veşmintelor de inspiraţie medievală. "Am tăiat şi am ras covoarele adăugând elemente de piele... Îmi doresc ca publicul să poată simţi aproape mirosul costumului".

Rezultatul este o pelerină care nu doar că pare uzată, ci şi arată ca un veşmânt medieval. Deşi nu se cunoaşte la costumele căror personaje au fost utlizate covoare de la Ikea, fanii pot doar specula că, poate, pe umerii lui Jon Snow, stă un "Höjerup" sau un "Alhede".

MAI CITEŞTE: Starurile din Game of Thrones în cel mai tare episod din Carpool Karaoke

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
02 Kanye West și Bianca Censori
Adevăratul motiv pentru care Kanye West o încurajează pe Bianca Censori să poarte ținute extravagante: „E vorba despre o răzbunare!”
03 Hailey Bieber
Hailey Bieber, în costum de baie întreg, cu decolteu până la abdomen, pe coperta unei reviste. Ce spune despre o eventuală sarcină
04 Theo Rose/ Foto: Instagram
Theo Rose, dezvăluiri fără precedent de la Penitenciarul Rahova, unde a filmat pentru serial: „Erau locuri de unde se auzeau blesteme”
05 Andreea Bălan
Motivul pentru care Andreea Bălan și-a angajat stilist. Artista cheltuia sume uriașe de bani pe haine
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alex velea blana cool instagram
Alex Velea, mărturisiri despre ”viciul” său. Câți bani cheltuie artistul pe haine: ”Îmi luam câteva apartamente!”

Considerat unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, Alex Velea este recunoscut și pentru aparițiile care mai de care mai inedite, pentru care a plătit sume importante de bani, după cum a mărturisit el.

madonna
Madonna a dezvăluit că fiul ei de 16 ani îi poartă hainele și arată mai bine în ele decât ea: ”E foarte enervat!”

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 63 de ani, a fost invitată în emisiunea ”The Tonight Show”, unde a făcut mărturisiri care mai de care mai inedite. Mai exact, ea a povestit că fiul ei, David Banda, în vârstă de 16 ani, nu doar că îi poartă hainele, dar arată mai bine în ele decât ea.

Andreea Bănică
Andreea Bănică, mărturisiri despre lipsurile din tinerețe: ”Împrumutam hainele prietenelor să arăt bine!”

Nu este niciun secret faptul că Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă, însă niciodată nu s-a temut să vorbească despre momentele dificile din viața ei. Acum, însă, artista și-a deschis din nou sufletul și a vorbit despre lipsurile ei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”
Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de pedeapsa la 13 ani de închisoare: „Nu înțelege ce se întâmplă!”