Web

EȘTI BINE LA SOARE CU PRO FM! DIN 9 IUNIE TE AȘTEPTĂM LA DISTRACȚIE

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, redeschide portile pe 9 iunie pentru cel de-al cincilea sezon. Divertiland este un concept unic in Romania oferind tututror clientilor ocazia de a experimenta destinatia perfecta pentru vara.

Zilnic, incepand cu ora 10:00, vizitatorii sunt asteptati cu atractii unice, servicii moderne si de calitate, dar si multe surprize.

Divertiland aduce pe piata o oferta completa de petrecere a timpului liber, prin:
-22 de tobogane
-9 restaurante
-piscina cu valuri
-unicul Lazy River din Romania
-plaja cu nisip
-cea mai noua piscina olimpica
-cele mai noi mixuri muzicale

Preturile biletelor de acces la Divertiland Water Park pentru luna iunie incep de la 40 de lei pentru adulti, in vreme ce copiii sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit. Pentru stundenti preturile incep de la 35 lei, iar copiii beneficieaza de 25 lei. Grila completa de pret aici. In acelasi timp, sistemul de vanzari de bilete online, confera un discount special de 10%.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat si anul acesta prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Parcul are o capacitate de 7.000 de persoane pe zi intr-o suprafata totala de peste 100.000 de metri patrati, iar in interior se regasesc sezlonguri, umbrele si colaci. Multiplele optiuni culinare oferite de restaurantele si barurile din zona de food-court, spatiile generoase de parcare si serviciile auxiliare, completeaza experienta vizitatorilor Divertiland.

Biletele online se pot achizitiona AICI.

Comentarii