Bucuresti | 102,8FM BUSTA RHYMES - I KNOW WHAT YOU WANT

Emisiunile Digi24 încep un nou sezon cu proiecte jurnalistice despre eterna și fascinanta Românie

pasaport-diplomatic-digi24

Informatie si Educatie. Emisiunile Digi24 reincep de sambata, 27 august, un nou sezon de toamna cu proiecte jurnalistice curajoase despre eterna si fascinanta Romanie a dispretului pentru valoare, pentru trecut, prezent si viitor.

Analiza, ancheta, poveste, dezvoltarea unor subiecte fierbinti, de interes national, proiecte pentru minte si inima. Sambata, 27 august, in prima editie din noul sezon al emisiunilor Digi24, la Digicult lansam o serie de reportaje despre distrugerea patrimoniului cultural, din ultimii 26 de ani.

DIGICULT lanseaza o campanie prin care le arata romanilor "partea intunecata" a zonei culturale: cum obiective importante ajung in ruina, deliberat, pentru ca interesele financiare "o cer"; cum autoritatile, in loc sa protejeze patrimoniul, il distrug; cum functioneaza piata neagra a artefactelor; cum statuile, care ar trebui sa reprezinte spiritul unui popor, au devenit o marfa ca oricare alta.  Ce afaceri ascunde un domeniu care, la prima vedere, tine de spirit? Cum pot fi impiedicate jaful si distrugerile din arta? Aflam la DIGICULT, din aceasta toamna, in fiecare sambata de la ora 14.30.



In prima editie din noul sezon, la Jurnal pentru copii incepe un serial despre calatoria Mirunei in Basarabia legendara. Miruna, cel mai tanar reporter de la Digi24, se intalneste cu fratii de peste Prut. Va oferim reportaje in exclusivitate la Cramele Cricova iar Miruna ne arata unde isi tin Vladimir Putin, Angela Merkel sau Klaus Iohannis vinurile la invechit! Totul, in fiecare sambata si duminica, de la ora 09.30, la Digi24. 

In noul sezon de Bonton va spunem povestile marilor arhitecti romani. Personalitati care au cladit Romania moderna si au dat marilor orase un aer occidental. Ion D. Berindey, cel mai prolific arhitect roman, autorul Palatului Culturii din Iasi, Observatorului Astronomic din Bucuresti, Micului Trianon de la Floresti sau al Casei Oamenilor de Stiinta. Ion Mincu, cel care a hotarat ca Romania are nevoie de un stil national in arhitectura si care a creat stilul neo-romanesc. Petre Antonescu - unul dintre cei mai sofisticati arhitecti din prima jumatate a secolului XX. Grigore Cerchez a fost unul dintre oamenii care au schimbat fata Bucurestiului. Este autorul Scolii de Arhitectura din Bucuresti, al Teatrului Odeon sau Castelului Cantacuzino de la Busteni. Urmareste povestile lor in fiecare duminica, de la 17.30, la Digi24.

Echipa La Volan a participat alaturi de un echipaj romanesc la cel mai exclusivist raliu - Rallye Monte- Carlo Historique. Anul acesta raliul a pastrat formatul original de la inceputul anilor 1900, avand startul in mai multe orase din Europa -Oslo, Glasgow, Copenhaga, Reims, Barcelona. Raliul este integral dedicat masinilor produse intre anii 1955 si 1980 iar cei 600 de km de Probe Speciale se desfasoara in sudul Frantei pe parcursul a cinci zile, iar in ultima seara cele 314 echipaje inscrise in competitie, din peste 20 de tari, vor urca la Col de Turini,faimoasa trecatoare din Alpii francezi. Afla ce rezultat a obtinut echipa Romaniei, sambata, de la 10.30, la Digi24.

Prima editie din noul sezon de Pasaport diplomatic il are ca invitat pe ambasadorul Marii Britanii la Budapesta, Iain Lindsay. Trimisul reginei cunoaste bine Romania. A lucrat in calitate de consilier al Ministerului Afacerilor Externe roman, in perioada in care tara noastra isi dorea statutul de membru al Uniunii Europene si NATO. Ambasadorul Lindsay a facut parte si din echipa ambasadei britanice de la Bucuresti, in calitate de consilier politic, deci numarul doi in ierarhie.
La Pasaport diplomatic, ambasadorul britanic discuta cu Balazs Barabas, sambata de la 22:30, despre  efectul pe care BREXIT il va avea asupra statelor din estul Europei, dar si despre viitoarele relatii pe care Romania le va avea cu Marea Britanie.

Detoxifierea, sanatate sau mit? Detoxifierea, sanatate sau afacere profitabila? Iluzia care poate sa ne coste chiar viata. Toata lumea vrea sa isi „spele pacatele" alimentare cu ajutorul unei cure de 5, 7 sau 10 zile. Exista atat de multe produse menite sa ne scape de toxine incat detoxifierea a devenit o industrie foarte profitabila, care de multe ori nu te stoarce doar de bani, ci si de puteri si sanatate. Asta daca nu esti informat. Si cei mai multi oameni nu sunt. Informeaza-te corect la Digi24, in fiecare duminica de la 10.30, la Tinerete fara batranete.

Urmareste Digi24 in fiecare weekend pentru un nou sezon de emisiuni plin de proiecte pentru inima si minte.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!