rihanna-drake-concert-splash

Drake i-a dat unfriend Rihannei pe Instagram după declaraţia războinică a lui "Riri"

Drake şi Rihanna nu mai sunt prieteni nici măcar pe Instagram, deci au avut o relaţie timp de mai mulţi ani. Drake a fost deranjat de o declaraţie a fostei iubite, aşa că i-a dat unfriend pe Instagram.

Drake şi Rihanna au fost împreună timp de şase ani, dar au fost foarte discreţi, cel puţin în primii trei ani. Drake chiar s-a bătut pentru Rihanna cu fostul iubit al acesteia, cântăreţul Chris Brown. Într-un interviu recent acordat revistei Vogue, "Riri" a vorbit despre relaţia cu Drake. "Nu mai suntem prieteni, dar nu suntem nici duşmani. Ce-a fost, a fost", a spus Rihanna care l-a lăudat pe actualul partener de viaţă, miliardarul saudit, Hassan Jameel. 

drake-rihanna-concert-splash

foto Splash

Drake a văzut declaraţia şi a fost atât de deranjat încât a sters-o pe Rihanna din lista de prieteni de pe Instagram. Dacă Rihanna s-a lăudat cu noul ei iubit, nici Drake nu a stat degeaba.

drake-malaika-terry-model-splash

foto Splash

El a fost văzut în oraşul natal, Toronto, cu noua iubită, modelul Malaika Terry.

drake-malaika-terry2-splash

foto Splash

Cei doi au stat aproape două ore în Cafe Nervosa şi au fost însoţiţi permanent de gărzi de corp. 

drake-malaika-terry3-splash

foto Splash

În ultima perioadă, Drake a ieşit cu multe femei, dar Malaika este cu totul specială, a declarat un prieten al artistului. Mai mult, aceeaşi sursă a dezvăluit că artistul i-a propus modelului să se mute cu el.

 

A post shared by Malaika (@malaikaterry) on

Malaika are peste 150.000 de followers pe Instagram, dar numărul este în creştere, având în vedere ce fotografii postează.