panataloni-vr-ploaie-header

Doi români au inventat pantalonii pentru bicicliști

Doi tineri din Suceava au reușit să își finanțeze invenția prin programul Kickstarter. 127.000 de dolari strânși printr-o campanie de crowdfunding îi ajută pe Valentin Nicoară și Andrei Ursachi să dezvolte pantalonii VEAR special creați pentru bicicliști.

Pantalonul VEAR este un produs innovator fiind compus din mai multe elemente care nu se găsesc toate într-un singur produs. Este un pantalon care se îmbracă / dezbracă fără a fi nevoie să vă descălțați. Are fermoar pe lateral, are și o protecție pentru încălțări și este reflectorizant. Un material negru care ziua nu strică stilul pantalonului iar noaptea este reflectorizant, pantalonul este slim-fit, se împachetează rapid în buzunarul de la spate pentru a fi ușor transportat, se poate agăța de bicicletă sau de rucsac, dacă mergeți pe munte. Este din material eco și poate fi reciclat în proporție de 100%.

Ploaia este unul dintre motivele pentru care oamenii nu mai ies cu bicicleta. Am văzut nevoia de a avea o pereche de pantaloni pentru ploaie, performanți, confortabili și care să nu se ude”, ne spune Valentin Nicoara care continuă “în cele mai mari orașe ale lumii oamenii merg către serviciu sau școli cu bicicleta sau pe jos. Este timpul ca și aceștia să fie în pas cu moda chiar dacă vremea este ploioasă.”

 

 

Comentarii