cu-merge-sarcina-sau-ce-se-mai-aude-de-nunta-giulia-spune-tot-sambata-asta-la-protv-international 5

Cum merge sarcina si ce se mai aude de nunta? Giulia spune tot, sambata asta, la ProTV International!

Dana Rogoz incepe noul sezon al emisiunii „De Suflet” in forta, cu invitati dragi si apropiati, numai buni de tinut o petrecere. Pentru ca sarbatoreste 4 ani de cind prezinta emisiunea la ProTv International, Dana a transformat editia de sambata, 11 februarie, de la ora 20.30 intr-o reuniune intre prieteni.

Putini stiu ca Dj-ita ProFM si cantareata Giulia Anghelescu a fost colega de banca cu  Dana in liceu. Cele doua vor vorbi si despre perioada liceului, dar Giulia va da detalii si despre noutatile din viata ei. Despre cum decurge sarcina, despre nunta dar si despre pregatirile pe care a inceput sa le faca pentru a o astepta pe fetita ei.

Din emisiune nu vor lipsi Catalin Josan care va cinta inclusiv cel mai recent single „Walking on fire”, Matteo, Meena K si Deepcentral, Publika.

Giulia traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale carierei ei. Cu toate ca este insarcinata in aproape 8 luni, artista isi manageriaza cariera profesionala cu o mana de fier.
 
Relansarea solo se bucura de succes, iar single-ul “Vorbe Goale”, desi in limba romana, a ajuns la inimile ascultatorilor din intreaga lume. In urma cu cateva zile, pe adresa oficiala a casei de discuri, a venit o invitatie pentru Giulia, care este solicitata sa participe la un festival anual ce are loc tocmai in China .
 
Giulia este invitata la festivalul de muzica de la Hangzhou . Ei au tot urmarit activitatea Giuliei din ultimul an si au deschis o discutie cu noi. Momentan nu stim sigur daca invitatia va fi onorata!” a decalarat Gabi Huiban – director general Gala Records.
 
In prezent Giulia pregateste un concert unplugged pentru fanii de pe Facebook si urmeaza sa inceapa promovarea noului single “Vorbe Goale” la emisiunile de specialitate.

 

Comentarii