Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE BLANKA - RODEO RODEO

Cornel Ilie a planat deaspura publicului si a invartit planete intr-Un Nou Univers

Polivalenta UNU 2015-53
 
 
Trei inovatii tehnologice, filmare 360 grade, scenografie digitala interactiva, un streaming live cu publicul de acasa adus pe scena de la Sala Polivalenta, sute de fascicule luminoase colorate proiectate de lasere, tone de confetti, ecrane uriase, proiectii, planete pictate, mii de maini ridicate in aer care semnalizau prin bratarile luminoase acordurile muzicii si o scena in forma de triunghi luminos – toate acestea au fost limitele intinse si depasite, pariurile castigate in cadrul show-ului grandios oferit de trupa VUNK.

“A fost un Univers de poveste”, “va multumesc ca m-ati reinvatat sa visez”, “totul a fost din alt univers”, “a fost asemeni concertelor marilor trupe de afara, nu credeam sa vad asa ceva la o trupa romaneasca” au fost doar cateva dintre comentariile de pe pagina de Facebook a trupei Vunk din partea celor care au fost prezenti la concertul de aseara.

“Universul este prea mic pentru ceea ce simt acum, imediat dupa ce am trait cel mai complex spectacol al nostru. S-a muncit enorm, s-a trait extrem de intens cu fiecare zi cu care ne apropiam de concert, iar aseara a fost inca o limita depasita in povestea si cariera noastra. Sunt fericit, emotionat si linistit. Le multumesc si aici tuturor din echipa, partenerilor, sponsorilor si celor patru invitati, care au acceptat provocarea noastra - Nicole Cherry, Calin Goia, Paula Seling si Tudor Ionescu (Fly Project). Cu spectacolul acesta am propus cateva inovatii de punere in scena si de concept, a fost ca un experiment, un pionierat. Sper sa fie dus mai departe si dezvoltat si de alti artisti”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Imbracati ca niste oameni veniti din spatiul extraterestru, membrii trupei Vunk au deschis concertul purtand pe fata masti dotate cu tablete pe care se derulau imagini si mesaje – ganduri si emotii ale unor oameni veniti dintr-Un Nou Univers ultra tehnoligizat. Fiecare persoana prezenta la concert a primit cate o bratara luminoasa, cu ajutorul careia s-a putut “conecta” la Universul Vunk, pentru ca luminile erau declansate de acordurile hiturilor care rasunau pe scena.

Liderul trupei Vunk a planat printre planetele suspendate, sferele uriase pictate de copiii de la Galeria Basil au ajuns in public, artificiile au explodat de pe marginile triunghiulare ale scenei, iar sala a vibrat la omagiul adus “unuia dintre cei mai importanti muzicieni si visatori ai lumii”, John Lennon, datorita caruia am inceput sa iubesc muzica”, dupa cum marturiseste Cornel Ilie. Unii dintre fanii Vunk din tara, care nu au avut posibilitatea sa ajunga la concert, au accesat link-ul pus la dispozitie de trupa si astfel nu numai ca au putut vedea live spectacolul de la Sala Polivalenta, dar au ajuns pe scena, pentru ca au facut cu mana celor 5000 de spectatori de pe ecranele uriase din spatele trupei.

Printre hiturile trupei si-au facut loc in universul emotiilor live si sase piese noi pe care trupa VUNK le va include pe urmatorul lor album care se va lansa curand. Pana atunci, fanii vor putea retrai cele mai frumoase momente din relatia lor cu VUNK ascultand “Hituri si mituri”, albumul care a fost lansat odata cu Un Nou Univers.

Povestea nasterii unui nou univers cu emotiile si temerile ei poate fi descoperita pe blogului lui Cornel Ilie, http://cornelilie.ro/ 

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu