connect-r-mama-header

Connect-R a vorbit despre drama părinţilor săi! Au pierdut un copil înainte ca el să se nască

Connect-R a lansat alături de Andra melodia "Semne", care este pe primul loc în Trending pe YouTube. În doar patru zile, piesa a depăşit 2 milioane de vizualizări.

Connect-R a fost invitat, alături de părinţii săi, la emisiunea "La Măruţă". Mama sa a dezvăluit care au fost primii paşi pe care Connect-R i-a făcut în muzică. "Talentul de artist l-a moştenit de la tatăl lui. Pe la 5 ani, rămânea acasă singur, cu cheia de gât, pentru că aşa era pe atunci. Veneam de la serviciu şi găseam toate oalele scoase din dulap. Băiatul meu bătea la tobe cu lingurile. Apoi a avut alte vise, să se facă preot, apoi actor", a spus mama lui Connect-R. 

Connect-R a spus că idolul său din muzică în copilărie a fost chiar tatăl său. Deşi acesta îşi dorea ca Relu (Connect-R{ să se facă tinichigiu, mama sa i-a dat bani pe ascuns pentru a plăti sesiunile din studioul de înregistrări. "Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul. << Gata, e târziu, lasă-l să se culce. Mâine se duce la şcoală. Tata spunea <<Lasă băiatul să mă asculte.>> Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el. Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata." a spus Connect-R.

Cântăreţul a dezvăluit drama părinţilor săi."Ei au pierdut un copil înainte de mine, un băiat, Antonio Claudiu. Eu am venit la un am după, când nici nu se aşteptau. A fost o bucurie şi o împlinire, a dezvăluit Connect-R. Mama artistului a povestit ce s-a întâmplat. "Avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. Avea şi o malformaţie la inimă." (foto captură La Măruţă)

Mama artistului a spus că a încercat să-şi educe copiii cu o mână de fier. Chiar dacă el a fost febleţea mamei sale, Connect-R şi sora lui, Maria, nu a scăpat de rigorile impuse de cea care le-a dat viaţă. "Am fost foarte strictă cu ei, cu Relu şi cu sora lui. Să-şi spun un secret, eu nu-i pupam decât în somn. Pentru mine erau reguli. Greşeşti, plăteşti! Greşeşti, eşti pedepsit! Faci ceva bine, eşti răsplătit. Aşa i-am crescut. El a fost un copil cuminte până la 5 ani", a declarat mama cântăreţului. 

Pentru a-şi câştiga existenţa, Connect-R a vândut ziare. Până la un moment dat, când o întâmplare i-a schimbat destinul. "Momentul meu decisiv a fost când am aruncat 100 de ziare. În intersecţie a trecut o maşină în care nişte tineri ascultau Connect-R. Am zis, gata, nu mai vând ziare. Le-am aruncat într-un canal şi mi-am spus că de mâine o să fac numai ceea ce-mi place. Făceam muzică, dar nu reuşeam să trăiesc din muzică. Prin 1999, un post de radio mi-a luat piesa din studio şi a difuzat-o. Eram în autobuzul 300, mă duceam spre casă, când am auzit piesa mea în el. Îmi spuneam în gând <<Asta-i piesa mea? E pianul meu de pe piesă?>>. Nu am coborât unde trebuia, am mai mers câteva staţii. Îmi venea să strig în autobuz <<asta-i piesa mea, eu cânt>>.

MAI CITEŞTE: Soția lui Connect-R, SCHIMBARE RADICALĂ de look! Cum arată Misha în prezent